Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Öncelikle şartlarımı peşinen yazayım ona göre bişiler olsun. bilgisayarımdan bi siteye olan erişimi engellemek istiyorum. ve bunu o siteye erişene gıcık olduğum için yapıyorum. zira kendisi virüsleri avuç avuç yese de avast'ı ctrl+alt+del ile kapatıp işine dvm eden bi kişi. bu sebeple erişimi engelleyen program gizli çalışmalı. daha doğrusu systrayde fln bi ikonu olmamalı ki anlaşılmasın. ve uyarısı da haliyle şu program açmana izin vermiyor türünde olmasın. 404 hatası versin bişi yapsın ama hiiiç çaktırmasın ne yaptığını. var mı böyle bi program? tşklr şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 programa gereksiz. windowsun altında hosts adlı dosyayı bul site adını ve gidecegi adresi yaz (sitenin gercek ip adresini yazma elbet) dosyayı kaydet , browserları ac kapa. olsun bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 bi yandan da googleda aratıyodum buldum nasıl olduğunu bi yapıyım size de anlatıcam ince ince ahali de faydalansın edüp: site budur http://www.mvps.org/winhelp2002/hosts.htm giriyorsunuz buraya sadece bannerında bile ne yapmanız gerektiğini anlayabiliyosunuz. yaparken bu işlemi, zonealarm uyarı verebilir he deyiniz. karakedi süpersin çok teşekkürler + rep verdim :P [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 20:50 tarihinde, Eternalus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 HostMan var. Simgeyi gizleyebiliyorsun ayrıca hosts dosyasını kitleyebiliyor böylece dosyada değişiklik yapılamıyor. Program kapatılırsa dosyayı sistem+gizli+salt okunur dosya yapıyor. vb... [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 23:29 tarihinde, OffChu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar