Dela Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 eet o oluyo ;) of gitar calmayi ozlemisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 "yanniz artificial harmonics olayini cok fazla yapmayin, millet beni yanlis caliyo otturuyo zannediyomus. cahil cuheyla takimi anlamaz boyle cayir cayir calanlari. =( " lol olaya gel hiç böyle düşünmemiştim , olabilir valla böyle düşünen eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Ben de sorim ark'lar. Solo giderken bileğimiz gitara değmeli mi yoksa havada mı olmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Ben elimi gayet köprüye dayıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Dıştan penalarsan beyond this life da felan acı çekersin bence :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 İlk başta kendine uygun kalınlıkta bi pena seçmen gerekiyo.Yoksa penayı kullanırken eğer -sana gore- inceyse kıvrılır kalınsa tele takılır rahat çalamazsın.Sonra tele bir aşşağı bir yukarı vurarak çalmayı dene(alternate picking). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 resimli tutorial isterizz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 genelde gitara elin yan kısmı dayanır ama zakk wylde gibi dayamadan çalan okuzler de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bas gitar çalarken pena kalın mı olmalı ince mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Herşey pratiğe bakar Kimseyi tınlama ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar