PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 "PunkBuster Open Beta" is currently open and can be downloaded here: Click here to download PunkBuster Open Beta ***After it has been successfully downloaded and installed, please go into your Knight Online folder and launch "KnightOnline_PBTest.exe" in order to participate in the PunkBuster Open Beta. [Warning] This is for testing only. Users data will be deleted after testing. If players have any issues, please go to the FAQs first: PunkBuster FAQs The Knight Online Forum will also be available for bug reporting. We would like to thank everyone in advance who will participate in the Open Beta and we will continue to strive to make Knight Online a safer community. Thank you, Knight Online Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 sitede news e girin ordan pb open betayı seçin gerisi kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 expler manyak gelio nede olsa test server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 lol [spo]ne de olsa silinecek....[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 KeŞ tam adres versen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 bekle [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 16:39 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 [Warning] This is for testing only. Users data will be deleted after testing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Tamam buldum betalara karsi hep sempatim olmustur :P 1.5mb wtF?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/KnightOnlinePBTest.exe burdan indir kur knight ın klasöründe bi exe çıkcak ona tıkla gir bu arada sen bizim ahmetin arkadaşı muratmsn? necro? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 [spo]bilmem ne koleji 11-a sinifindaki arklarima slmlar[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 id: axicocuk pass.:nazliii yanlış çıktı axi napcas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 LoL :/ Değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Yahu 1.5mb lik dosya kurmaya calisiyorum kurmuyorda nereye atıcam? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 yahu bende kuramadım :( yalnız benim KO dosyaları eksik olabilir setup dosyasından yüklemedim çünkü format atarken diğer hard diskten copy paste yaptım.. herşey iyi güzelde ne diye temp klasörüne kurarsın be kardeşim bi sorsana KO nerde die.. punkbuster bile adam edemez KO SUX 4EVER !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar