BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Allahım Nu Metal demiş Korn'a ya bu konu çok uzadı. Kimse bilmiyo ne olduğunu en iyisi yorum yapmayın bu konuhakkında.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 neyin ne oldugu niye bu kadar onemli ? illa kesin sinirlar cizmek niye?[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]bir copluk 2 copluk uc copluk her yer copluk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ben arkadaşımın yalancısıyım kardeşim korn manyağı olduğu için söledim ben korn u alternatif rock yapıyor die biliyordum sonra arkımdan duyunca numetal dedim yoksa ne olduğu önemli değil ..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Yok abi nu-metal falan değil korn. Hard-core ile Alternative arası bi soundları var.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 nu-metal diye belli bi sound yoktur zaten. nu-metal akımın adıdır, sound un deil black dmc korn un tarzını doğru söylemiş. numetal diye tarz var diyen varsa tarzın nası bişi olduğunu bana anlatsın, ne isterse veririm alırım satarım vs.[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Ben zaten Nu-metal soundu var demedim Hard Core ile Alternative arası bi sound dedim :-)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 nu-metal = new metal deil mi abi yeni metal akımı takdir edersin ki metal çok deişti.. korn = hardcore ve bunu ibanezim sitesinden alıntı yaparak kanıtlamıştım ama o haber kalktı..[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Biri Nu-metal diyo biri Hard-core Allahım! Tam hardcore değildir korn. farklılık gösterir.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 said: BlaCk_DmC, 14 September 2003 12:09 tarihinde demiş ki: Yok abi nu-metal falan değil korn. Hard-core ile Alternative arası bi soundları var.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! [hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas1907 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 abicim hardcore mardcore bence süper şarkı klipte süper olmuş bence gavur yapıyo yaw!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 lol korn dan çok daha iyi ama gavur yapıyo zihniyeti yüzünden dinlenmeyen bi sürü grubumuz var korn sevenlere radical noise in make a wish albümünü öneririm daha rap bişiler isteyenlere radical noise - plan b[hline]Feel Nothing horacegoesskiing, 14 September 2003 19:52 tarihinde demiş ki: Azdım birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 radical noise rulz, ankarada bi de hardcore-metal arası self torture diye bi grup var onlarda süfer görürseniz alıp dinleyin mutlaka çok süfer cidden[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 biliyorum self torture death/core diyolar elemanları da tanırım[hline]Feel Nothing horacegoesskiing, 14 September 2003 19:52 tarihinde demiş ki: Azdım birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 hmmz zoo ya geliyosun sen ölese görmüşümdür kesin seni arkadaşlar (durak oluyor duymuşsundur sen onlarıda :)) orada çalışıyo kayıt yapıyo felan öyle geyiğine gidiyoruz bizde ;)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satyr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 hala bu konu mu? ben şunu söyliim hiçbiriniz bi bok bilmionuz korn = arabesk[hline]Fuck it all! Fuck this world! Fuck everything that you stand for! Don't belong! Don't exist! Don't give a shit! Don't ever judge me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Evet en doğru yanıt Arabesk'dir doğru :-) Zaten Jonathan'ın sesini duydukca rakı içesim geliyo, şöyle mezeler falan.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar