infected Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 bu arada alternative metal demek grunge+metal demek, climb, blindside gibi. korn hardcore kardeşim nesini inkar ediyosunuz[hline]http://www.frp-tr.net Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline Disappear, 07 July 2003 16:52 tarihinde demiş ki: molpedin varmi ?
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 iğrenç ses diyenden beklenir tabii hardcore demesi sen bi daha dinle o albümleri , pek iyi dinleyememişsin[hline]
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 abi dur nerde gördüm kornun kendi röpörtajında biz hardcore uz diodu.. dur bulcam nou allah alah nerdeydi..[hline]Tailors Sux - (Anti-Tailors of OSI) En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 buraya girioruz 2. pragrafta korn un nu-metal oldugunu okuyoruzx ve bu anlamsız tartışam bitio.[hline]Tailors Sux - (Anti-Tailors of OSI) En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran
infected Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 bu işin biraz içindeysennu-metal diye belli bi türün olmadığını anlarsın zaten. korn'un türü new school hard core + hiphop vokal zaten biz buna rapcore diyoruz"[hline]http://www.frp-tr.net Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline Disappear, 07 July 2003 16:52 tarihinde demiş ki: molpedin varmi ?
Divine Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 uff kardesim dinle ole gel hiphop la uzaktan yakından bi alakası kalmadı hala konuşuosun en falza 4-5 şarkısına rapcore diyebilrsin
Divine Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 nu metalin bana ne demek olduğunu sadece şuana kadar olan bilginle yani bi önceki mesajı attığın zmnki bilginle açıklayabilrmisin infected nerden geldiğini fln nie nu denildiğini ama şimdi internet arama motoru cart curt arayıp yazarsın ya neyse o da kabulumdur
Divine Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 ya neyse cvp yazma jonathan ın sesine iğrenç diyen bi insan acıkcası bu konullarda muhattabım dahi olamaz[hline]E-F-F-E-C-T A smooth operator operating correctly
infected Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 zevkler ve renkler diye bi laf vardır... asıl benim numetalin akım değil tür olduğunu sanan bir kişiyle muhattabım olamaz.... ayrıca korn'un türü zevk ve renk konusuna girmez, bir grubun türü zevk veya renk gibi herkese göre değişmez, korn = new school hard core'dur.[hline]http://www.frp-tr.net Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline Disappear, 07 July 2003 16:52 tarihinde demiş ki: molpedin varmi ? GoD-FoR-Sa-KeN'dan 27 July 2003 22:52 tarihinde bir kızla tanışırken söylenebilecek altın söz: Yalarım denir sonrada güzel bi tokat yenir... kutluyoruz... Head, 25 July 2003 11:39 tarihinde demiş ki: ben bi kere tükürmüştüm böyle öyle bi madde çıktıki anlatamam sümük ile balgam arası bişey bide büyük böyle acıttı dedim beynim mi koptu geldi
Satyr Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Ey infected :) yaw sen bence konuşma yeni salak kadrosu hariç türkiyenin en sağlam black metal gruplarından birinin adını nick olarak kullanıosun sonra da korn konusunda ahkam kesiosun korn hiç bi zaman hardcore olmadı ama bu onun kötü olduğu anlamına gelmez sadece bio hazardla (benim gözümde tabi) boy ölçüşemez sen muhtemelen craddle of filth opeth dinleyip black dinlediini sanan özenti ve piyasa arkadaşlardansın yanlış anlama o gruplara lafım yok ama bi mayhem venom satyricon ne biliim bi emperor dinlemeden black metal dinliom deme infected gibi bi grubun ismini de aazına alma ha belki şimdii diiceksin ki ben o grubun yeni üyelerinden biriyim... diilsindir belki ama eğer öyleysen sana ağız dolusu küfür ederim çünkü o yeni bebeler o grubun adını kullanıp yangından mal kaçırır gibi salk bi albüm yapıpı grubun ismini trademark ettiler hepsi bokunda boğulsun...[hline]Virando costas ae mundo Orgûl hosamente sôs Glori Antiga, Volta a nôs
Divine Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 ya bi new school hard core ogrenmişin gidio ornek ver desem iice batarsın satyr a da katılıyorum bu arada
Satyr Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Eyw. Divine piyasada böyle çok "velet" var ama bu veletlik yaşla değil müzik bilgisiyle alakalı... bilmiosan konuşma bak mesela ben acaip sevip dinlememe rağmen ne klasik ne jazz hakkında yorum yapmam ancak sağlam yorumları okurum en fazla yazana saygılarımı iletirim....[hline]Fuck it all! Fuck this world! Fuck everything that you stand for! Don't belong! Don't exist! Don't give a shit! Don't ever judge me!
Satyr Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Bu arada sadece merak bu piyasanın ne kadardır hangi nitelikle içindesin yani grup üyesi(gitarist bassist vokla vs..) dinleyici yazar vs.[hline]Fuck it all! Fuck this world! Fuck everything that you stand for! Don't belong! Don't exist! Don't give a shit! Don't ever judge me!
Satyr Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 yok sana diildi[hline]Fuck it all! Fuck this world! Fuck everything that you stand for! Don't belong! Don't exist! Don't give a shit! Don't ever judge me!
infected Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 allahım ya dumurötesi oldum ya nickime bakarak blackci olduğumu sanmak gibi bi salaklığı gerçekleştiren insanoğulları da varmış... söylüyorum NICKIMIN ESKI VEYA YENI INFECTED'LA HICBI ALAKASI YOKTUR!!! infected diye bi grubun varlığını öğrenmeden önce de bu nicki kullanıyordum (breathless kiss on the lips of melancholia'nın en sağlam türk black albümü olduğunu da söylerim bu arada), her nasıl slayer nicki slayer dinlendiğini belirten bir gösterim değil de avcı demekse, benim nickimin anlamı da hastalıklı demektir, bilmiyorum ingilizcen var mı??? cradle ve opeth dinlediğimi söylemenden dolayı seni kutluyorum, müthiş bir sıkma yeteneğin var, forumdaki diğer mesajlarıma bakarsan genel olarak rock'ın her türünü dinlediğimi görürsün. tür konusunda ise artık size bişey demiyorum, korn siz ne tür istiyorsanız öyle olsun.[hline]http://www.frp-tr.net Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline Disappear, 07 July 2003 16:52 tarihinde demiş ki: molpedin varmi ? GoD-FoR-Sa-KeN'dan 27 July 2003 22:52 tarihinde bir kızla tanışırken söylenebilecek altın söz: Yalarım denir sonrada güzel bi tokat yenir... kutluyoruz... Head, 25 July 2003 11:39 tarihinde demiş ki: ben bi kere tükürmüştüm böyle öyle bi madde çıktıki anlatamam sümük ile balgam arası bişey bide büyük böyle acıttı dedim beynim mi koptu geldi
Satyr Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 ... yorumsuz yine de belirtiim craddle ve opeth dinlediini tahminettiimibelirttim ve onlara edilmiş laflar sırf seniniçin değil o tip insanlar için geçerli ok "hastalıklı" arkadaşım hadi usmuşun ne güzel daa fazla konuşup da sanacevap hakkı doğurmiim[hline]Fuck it all! Fuck this world! Fuck everything that you stand for! Don't belong! Don't exist! Don't give a shit! Don't ever judge me!
Satyr Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 said: Satyr, 28 July 2003 15:12 tarihinde demiş ki: Bu arada sadece merak bu piyasanın ne kadardır hangi nitelikle içindesin yani grup üyesi(gitarist bassist vokla vs..) dinleyici yazar vs.[hline]Fuck it all! Fuck this world! Fuck everything that you stand for! Don't belong! Don't exist! Don't give a shit! Don't ever judge me! [hline]Fuck it all! Fuck this world! Fuck everything that you stand for! Don't belong! Don't exist! Don't give a shit! Don't ever judge me!
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Beyler (ve cici bayanlar yazmak isterim ama cici bayan kalmamis) kendinize gelin. Satyr senin burdaki insanlar hakkinda ileri geri yorum yapip onlari suclamaya hakkin yok, infected i ben uzun suredir biliyorum, ve adam hic oyle butun gun Opeth falan dinleyen biri degil, dinledigi sarkilar degisiyor surekli, ac Paticik FM i bak, varsa Infected in bi mesaji. Onu birak senin en ozenti gencliktensin sana laf atmiyom sadece bilmek istedim, ulan laf atmissin iste daha ne! O zaman sen de mitolojik bir yaratigin ismini almissin yikil karsimizdan diye sana bagiralim biz? Nasil olur severmisin? Tartismanizi mantik cercevesinde ve birbirinizin kankaniz olmadiginizi hatirlayarak devam etmenizi rica ediyorum, yoksa kilidi vurucam konuya.[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end
Satyr Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 said: Volfied, 29 July 2003 16:37 tarihinde demiş ki: Onu birak senin en ozenti gencliktensin sana laf atmiyom sadece bilmek istedim, ulan laf atmissin iste daha ne! burda neden bahsettiini anlamadım ya neyse mecalin var sa anlat veya nei kastettiini quote et bi de nick konusunu suçlamadım infected nickini görünce dellendim ve açıklama yapınca üstüne konuşmadım yani müdaale etmeni gerektiren bişi yok ama istiosan et alakadar etmez[hline]Fuck it all! Fuck this world! Fuck everything that you stand for! Don't belong! Don't exist! Don't give a shit! Don't ever judge me!
infected Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 müziğin ne derece içindeyim: gitar çalıyorum. volfi'nin de dediği gibi müzik zevkim sürekli değişiyor olabilir, özentilikle alakası yoktur, rock'ın her türünü dinlerim, ruh halime göre punk da dinleyebilirim grindcore da.[hline]http://www.frp-tr.net Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline Disappear, 07 July 2003 16:52 tarihinde demiş ki: molpedin varmi ? GoD-FoR-Sa-KeN'dan 27 July 2003 22:52 tarihinde bir kızla tanışırken söylenebilecek altın söz: Yalarım denir sonrada güzel bi tokat yenir... kutluyoruz... Head, 25 July 2003 11:39 tarihinde demiş ki: ben bi kere tükürmüştüm böyle öyle bi madde çıktıki anlatamam sümük ile balgam arası bişey bide büyük böyle acıttı dedim beynim mi koptu geldi
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 abow mtv de çaldı şimdi, şarkı güzel melodik olmuş beğendim ben vala, klipte gayet iyi bence yorumlara gelince, gitarlar özellikle hoşuma gitti benim, jonathan sanki biraz kilo vermiş gibi, sakal da yakışmış ama önce munky e benzettim ben :P hiphopcı fieldy ye oturmak yakışmamış, somebody someone daki gibi olsun isterük :P munky ve head bence zaten doustan karizma adamlar :P david de süt arkada kalmış öyle :P :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Satyr Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 aaa ben klibi görmedim nası adamlar dümdüz çalıo mu yoksa konu fln war mı( ikinci bi freak on a leash klibi beliom hastasıyım o klibin)[hline]Fuck it all! Fuck this world! Fuck everything that you stand for! Don't belong! Don't exist! Don't give a shit! Don't ever judge me!
Satyr Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 bu arada infected kusura bakma tamamen yanlış anlaşılmadan dolayı o konudaki nefretimi sana kustum cidden sorry yani özel msj göndermedim ki bazı arkadaşlar hata yapıldığında özür dilenmesi gerektiini anlasın die...(lafımın bu topicle alakası yok)[hline]Fuck it all! Fuck this world! Fuck everything that you stand for! Don't belong! Don't exist! Don't give a shit! Don't ever judge me!
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 pek bi konusu yok, aynı u2 nun tomb raider soundtrackde bi parcası var ya aynı o klip sadece biraz daha karanlık :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Öne çıkan mesajlar