Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu ne ya party bulamıyoruz


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu ne abi herkez beleş koxp nin dibine vurmuş party bulamıoruz level 61 healerım dıyorum fena heallerım yok party heal falan filan war ( free takılıyorm clan yok party mewzusu için 8) ) adamlar diyo ohoo sen ne dıyon aga bab kesme piliz bizde makcro cu heller war aga diyo Öeh diyorum ya bu ne abi ! afedersınız içine zıçıldı oyunun her yönden !
Mesaj tarihi:
Benim yaptığımı yap koxp kullanna birşey çek yatıncada 4 taşla kaldır. Br gecede 400 taş kaldırdığım oluyor piyasadan. Köşe oldum Allah kosperlardan sağ olsun. (NORMAL YATANA 30 LUK TAŞLA KALDIRIYORUM) 8 kişi aynen yerde hemen 4 lük basıyorum.
Mesaj tarihi:
ya puşt doldu server töwbe nefret ediyorum ya agızımı bozucam sımdı zaten kasana kadar iflaamız çürüyo %1 i yarım saatte zor alıyors Allahım yarabbım ya böyle amelelerde geliyo kıllık yapıyo ya ayar oluyorum ya sinirliyim pardon.
Mesaj tarihi:
yo hayır mewzu o degıl ben cokda guzel party buluyorum ayrı konu ama herıfler koxp ile bokunu cıkartıyolar ya adamlar nerde nası heallıyo nası mana ıcıyo onlar bıel gozukmuyo adamlar oturuyo kesen adamlardada durmadan 480 lık heal seklı ckıyo ayar oluyorum :s
Mesaj tarihi:
bence arkadaslar bu kospun turemesinin nedeni gorevli kişilerin gorevleriyle ilgilenmemelerinden kaynaklanıyo areste bile kosp almıs basını gidiyo bence oyunu tam anlamıyla berbat bir hale soktular :((((((((((((((((((((
×
×
  • Yeni Oluştur...