Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Twins Videosundan 1-2 soru

CapN

Öne çıkan mesajlar

Twins Videosunu zıleyen arkadaşlardan yardım istiyorum. Video Shaman ve Warrior dan çekilmiş zaten sanırım 1 veya 2 video var.

Neyse sorularımdan biri , Shamanın kullandığı Potion bar tarzı birşey var. Normal barlardan ayrı duruyoru 5-6 slotluk bir bar Potion ıctıgınızde , potion cd ye girince otomatıkman o bardan cıkartılıyor. Cd doldugunda tekrar beliriyor.

Yine shamanın kullandıgı bir addon sanırım CTraid te olduğunu dusundum ama cozemedım bıturlu. Addonun ozellıgı Healerların kalan mana yuzdesını gosterıyor.

Orn:
Shaman %40
Druid %50
Priest %60

Teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

Cok teşekkürler :) birtek ilk soru kaldı bilen çıkar inşallah.

Edit: Addon indirilemiyor sanırım patch ten sonra yenisi çıkmamış biraz beklemek gerekiyor :) Hatta hiç upload edilmemiş gibi gözüküyor.

No Versions
No Screenshots

[ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 16:21 tarihinde, CapN tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ilk dedigin o bar modu autobar dir.benimde vazgecilmezlerimden biridir.ayarlari biraz karisiktir ama cek anlamassan bana özel pm at ya da benim versiyonu yolliyim sana kendim deistirdim kodlarini shaman icin özellikle

[ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 04:31 tarihinde, xrex tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...