CapN Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Twins Videosunu zıleyen arkadaşlardan yardım istiyorum. Video Shaman ve Warrior dan çekilmiş zaten sanırım 1 veya 2 video var. Neyse sorularımdan biri , Shamanın kullandığı Potion bar tarzı birşey var. Normal barlardan ayrı duruyoru 5-6 slotluk bir bar Potion ıctıgınızde , potion cd ye girince otomatıkman o bardan cıkartılıyor. Cd doldugunda tekrar beliriyor. Yine shamanın kullandıgı bir addon sanırım CTraid te olduğunu dusundum ama cozemedım bıturlu. Addonun ozellıgı Healerların kalan mana yuzdesını gosterıyor. Orn: Shaman %40 Druid %50 Priest %60 Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoRVuS Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 İlkini bilmiyorum, ikincisi Raid Status. Ct Raid General optionstan enable edebilirsin sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mana Raid Watch tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Cok teşekkürler :) birtek ilk soru kaldı bilen çıkar inşallah. Edit: Addon indirilemiyor sanırım patch ten sonra yenisi çıkmamış biraz beklemek gerekiyor :) Hatta hiç upload edilmemiş gibi gözüküyor. No Versions No Screenshots [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 16:21 tarihinde, CapN tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Discord action bars ta vardi , "hide when in cooldown" tipi bişi , muhtemelen odur... ama emin deilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 1. Discordant Action Bar : Bu bar addonu ile yapabılırsın bunu ve yapılıyoda usttede arkadas solemıs zaten. [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 04:18 tarihinde, silent tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ilk dedigin o bar modu autobar dir.benimde vazgecilmezlerimden biridir.ayarlari biraz karisiktir ama cek anlamassan bana özel pm at ya da benim versiyonu yolliyim sana kendim deistirdim kodlarini shaman icin özellikle [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 04:31 tarihinde, xrex tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar