SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 g7 rlz wireless g5 sukzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 eger ben cese ciyim hek$at atmak istirem diyosaniz bana gore mx 510 veya 518 alin ama yok benim oynadigim oyunlarda aim falan lazim degil derseniz ama gedene iyi mouse istiyorsaniz kesinlikle mx 1000 derim cok $ik diriyor g7 bana gore cok kotu duruyo renk secimi falan cok kotu ha tabiki g7> mx 1000 teknik olarakta genede benim fikrim budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bu aldığın mouse'a tapıyorum(topiği açan arkadaşın resimlerini koyduğu mouse). Yaklaşık 4 ay önce siyah versyonunu aldım. Işıkları da kırmızı parlıyo hele gece gece süper oluyo. Elime süper oturuyor düğmelerle akşam yatarken bilgisayardaki müziği mouse'tan kontrol edebiliyorum. Laptopa takılıp çıkarılması çok pratik.. sadece usb'ye bağlantıyı takıyorsun ve özgürsün. On/Off düğmesi pilin durduk yerde bitmesini önlüyor. Çok uzun süreli kullanabiliyorum. Kısacası bu mouse'a tapıyorum. Herkese tavsiye ederim. PS: Ben aldığımda 20 dolar falandı ama şimdi baya bi pahalılaşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 @Sovereign: 1- 20 dolara almışın ohannes, yani teknosa kazıı yediimi biliodum ama bu kadarını da bilmiodum 2- ben de kırmızı siyakını alcaktım çünkü en sevdiim renkler ama eer onu alsaydım bilgisayar çingene bohçasına dönerdi (aslı çingene bohçası diildir de burda sölyemem ehu). şekil 1-A da görüldüğü üzre makine mavi mavi parlıo ben de mavisi alıım dedim :)[ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 00:35 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Klavyeyi nerden aldın? Fiyat? Marka? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 @offchu: klavye burda :) http://forum.paticik.com/konu.php?id=171709 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 mx510 super zamaninda 60$ a amerikadan almisim hala super bu gidiste mx1000 veya g7 bakicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar