smerten Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 ya marvelın masaustu oyunu vardı adı neydı bıraz bakınıcam nette adını bılmıyom..[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bendekar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 www.marvel.com/murpg a gir bişeyler bulursun ama anladığım kadarıyla kendi karakterini yaratamıyorsun (yoksa yanlış mı anlamışım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Marvel Saga System diye geçiyor sistem, güzeldir. Fazla kaynak sitesi yoktur. Eğlence dozajı yüksektir. Kendi karakterini yaratma ihtimalinde var bu arada.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 bende zaten eglenmek ıcın bakcam bea abı.. bıde x2 den sonra buldugum akrakter sıtesını fılan bulurum dıye bazı seylerı merak edıyomda da hem okuruz yanı.. şu aralar Mutant modundayım edit note: bu arada demıncek gordum Marvel Universe Role Playing Game ON SALE 5/7/03 http://www.marvel.com/murpg/sample_pages.htm (eeheh url nın son parcasına gerek yokmus) [hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. [Bu mesaj smerten tarafından 15 September 2003 17:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 bende kitapları duruyo hala tüm heroların sisteme göre statları vs var.Gayet zevkli oyunu[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amroth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 eet saga sistem gayet ii bir sistemdir... epey bi oynadık ve sistem olarak da gayet akıcı onun için saga sistem tavsiye ederim ama sanırım sistem piyasadan kaldırıldı çünkü ben 1 yıldır falam arıyorum ve bulamadım... eğer bu saga sistem olayında bana yardımı olursanız gerçektenden sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar