Zopik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Selamlar, Ülkelerin nüfusları, askeri güçleri/durumları, ekonomik durumları gibi bilgileri topluca bulabileceğim bir kaynağa ihtiyacım var. Verilerin çok yeni olması gerekmiyor. 2000'den sonra herhangi bir yıla ait veri işimi görür sanırım. Ödev için gerekiyor fakat pek bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bu konudaki en hayvan kaynak: tabii ki; CIA World Fact Book 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 n00bstories yazınca güldüm ama yararlı bilgiler var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 n00bstories olunca geyik bir şey sandım da ciddiymiş, hemen favourites'e ekledim süper bir factbook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 adrese takılmayın, aslında kendi orjinal adresi var da kasamadım şimdi, googldan direkt buldum.. ayrıca bu siteden başka böyle büyük bir kurumun hazırlamış olduğu daha kapsamlı bir site pek yok nette.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 hıh neyse alın hadi orjinal adres.. ben 2006 diye arattıım için bulamamışım, doru tabi saha 2006 bitmedi ki 2006 kitabını çıkartsınlar. 2005 diye aratınca buldum :) CIA World Fact Book 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Türkiye'de 15 yaş ve üstünün okuma yazma bildiği yazıyor bu sitede o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 baya güzel kaynakmıuş ya download versionu var aldım direk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 güzelmiş gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar