kafadar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Beyler ben bundan 2 önce bi eşşeklik yapıp gittim clan kurdum ve bunun acısını çekiorm:( clan bugının geçmesi içn ne yapabbilrm? 1.Charı satıcam clan bugı olduğu içn bi clana giremiorm 2.Yardımda bulunun ve biraz hızlı olun plsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skater_boy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ya baba benim dwl charı bnm alt clana aldırcaktım.bi baktım clana girmişim quit clan yapıyorum çıkmıyo.command dan ban kısmına girip kendi ismimi yazdım clanden çıkmış oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bunun için sanırım tek çare beklemek,bizde ALoT clanını dagıttık,tekrardan kurduk ve bu sırada oyunda olmayan arkadaslari sacma sapan clanlara atti ve oyunda olmayan bazi arkadaslar otomatik clana girdiler ehh bunları ben listede göremiyorum fakta sitede hepsi clandalar neyse bunun gibi bişeyler beklemek lazim sanirim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar