sinek Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Ipod içinmiş galiba. Radyo dinleyebiliyormuşuz player'dan. Bu sistem hakkında bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bildigim kadariyla kaydedilmis radyo programi podcast. aliyosun bir programi mesela yenisi gelince ipodini update ediyo itunes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 podcast'ler televizyon veya radyodaki programların ipod'una veya bilgisayarına indirip, izleyebileceğin / dinleyebileceğin türüdür. tabi paralı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinek Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 hmm. teşekkürler orc lord... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 bir de sanırım insanlar günlük tutup bunları paylaşıyorlar, ben denemedim bunun bana söyleyenlerin yalancısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 video günlük gibi, düzenli program hazırlayanlar var. Türkiye'de NTV kullanıyor bildiğim, yabancı ülkelerde ise amatör yayınlarla ünlü olup sponsor alanlar bile var programlarına. ek olarak olay ipodla doğmadı, 2 yıla yakındır kullanılıyor. IPod programları izleyebileceğiniz iTunes le düzenli indirebileceğiniz bir araç sadece. Bilgisayardan da düzenli takip edebilirsiniz. Ucretli diziler, spor, eğlence programları da var; ücretsiz amatör yayınlar da. [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 18:43 tarihinde, odchu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar