EntropyUser Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 selamlar bu oyunun en zevkli yanı pvp ve pvp yapan bir guild arıyorum. ts kullanmanın avantajını bildiğimden türk bir guildde bulunmak istiyorum. darksaga ve hun guildleri pvp kadrolarını oluşturduklarından yeni ve sürekli pvp yapacak bir takım arıyorum. bu yüzden pvp yapacak adama ihtiyacı olan bir guild varsa katılmak isterim. lvl 20 mo/me charım var şuanda prot monk oynuyorum genelde ama takıma en uygun stratejide ayarlayabilirim kendimi oyunu bitirdim ve bir çok skilli açtım şuan elite avındayım darksaganın en eski üyelerindendim. uzun zamandır bi sürtüşme yüzünden bu forumu kullanmıyordum. ilgilenenler bana ulaşırsa sevinirim Rahip Ata
Zergling Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bizim guilde gelebilirsin kadromuzu yeni oluşturuyoruz. Guild Name : The Army Kısaltma : Thea Member List : Zergling Firevigour ( Elemantalist Fire / Mong ) Taylan Firevigour ( Ranger / Elemantalist Fire ) Alper Firevigour (Warior / Mesmer )
Öne çıkan mesajlar