glorious34 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 nation transfer scroll u aldığımızda power up da; nationtransfer status: revieving yazarken power up store u kapatıp morodonda dolaşabiliyozmu? bi de bu nation transfer için iş saatleri içerisinde 3 saat e kadar sürebileceği yazıyo, nation transfer scroll u alıp status: revieving derken oyundan çıksak ve siteden nation transfer olup olmadığına bakıp ta oyuna girsek oluyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glorious34 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ben nationchange scroll u aldıktan sonra 4 saate yakın süre geçti ama hala reviewing diyo, ne iş bu yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ben 1 gun bekledim tam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glorious34 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 oofffffff offffffffffff yani 1 gün :( oyundan çıksak sorun olmuyo dimi? mesele şimdi çıkıp yarın sabah siteye login olup baksak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 olmaz istedigini yap ama sadece friend listeni temizle yeterli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar