Othranx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 cok iyiymiş trailer oaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Ben bu trailer izleyeli 1 aydan fazla oluyo Daha 3. sezon çıkmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 çok tineyçti be. bu arada emo çiftimiz de tam olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Oha 3x06 trailerı ne öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 oooeey yetişkin bir avatar baya şeyli oluyormuş, bunu gördük trailerda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Yetişkin avatarları önceki gölümlerde pekçok kez izlemiştik. Kiyoshi island ın nasıl oluştuğunu, ateş tapınağının yokoluşunu, Bölüm 2-01 de Roku bize avatar state de neler yapabildiklerini de göstermişti. Bu sadece roku'nun hayatından bir kesit. Ama güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 ewt heyecanla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 çok güzel gidiyo 3. sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 ben yeni basladim izlemeye birinci sezondayım bitmek uzere sezon spoiler spoylir water tribein savasi kazanmasina asiri sevindim ve rahat uyuyabilirim artik dediğimde saat 4dü, elveda diff dersi =(( :P 3. sezonu cok merak ediyorum, yetişkin kelimeleri cikmis agizdan? amanin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 dorycim koş yetiş valla 3. sezona kadar hemen. kan çıkmazsa para yok! yarın yayın, cumartesi öğleden sonra mısır pörtleği eşliğinde seyretmece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Hangi gün çıkıyor? Cuma mı Cumartesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 cuma aksam yayinlaniyor, sen cumartesi ogleni bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Amerikada cuma akşamı 20.30 da yayınlanıyor. Çıkması cumartesi öğlenini buluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Altyazi ile birlikte pazar'a izlerim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Altyazı çıkarıyorlar mı? Çıkarıyorlarsa hoşuma gider açıkçası. Türkiyede animasyon ilgisi artıyor demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Divxplanette çıkarıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Yoo genellikle ben Amerikada yayınlanmasından 2 saat sonra bulabiliorum dregoth Torrent vasıtasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Avatarı çoook seviiiozzz (666. mesajdaydı konu ! Doomsday !!!! ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 bulamayan değil, bulup da buraya link koymayan utansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 ema aplacim son sürat izliyorum sezon bir bitti sezon 2ye basladim hayirlisiylan ^^ bi de bugun okulun anime grubunun seysine gittim the girl who leapt through time gibi(emin değilim adindan) bi film izledik, sevmeye basladim ben yavastan bu işi ^^ *googleda anime cizme tutoriali arar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 dory, söylediğin filmin orjinal adı "Toki Wo Kakeru Shôjo", İngilizcesi de senin yazdığın gibi. Hastası olmuştum o filmi ilk izlediğimde, hele o sonundaki sahne bitirmişti beni. Geri dönüp kızı kendine çevirmesi, kulağına fısıldaması. Yalnız şöyle bir şey var, defalarca söylendi daha önce ama, Avatar bir Japon anime'i değil. Çok fazla bilmesem de bu olayları, çizim teknikleri vs. bakımından oldukça farklı olduğunu düşünüyorum. O yüzden iyi yap araştırmanı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Avatar anime değil zaten cartoon olarak geçio. Yinede izlenesi bi yapım her ne kadar fillerlar halayda olsada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Olanlar Evet, 3. sezonda kiralik katil ve Iroh olayı dışında hiçbir ciddi olay olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 yok zaten ben bu konuda oldukca n00bum, kabul ediyorum. her turlu bilgiye acim. arkadasima anime izlemek istiyorum dedim bana onu verdi, ondan oyle konustum arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 O diilde 6 7 İngilterede yayınlandı, 6 yarın amerikada yayınlancak, 8 de yarın ingilterede yayınlancak (aslında yarın dedigim bugunmus, saat 12 yi gecmis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar