ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 cumaya gelecek adı headband Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Ben dizinin sonunda ang in ateş kralına yenileceğini, o sırada güneş tutulması olup ta bi anda işlerin tersine dönüceğini düşünüyorum. Ki bu olmasını kesinlikle istemediğim bir son. Ayrıca bazı arkadaşlar direk işi abartmış, başrolün 12 yaşında bir çocuğa verilmesine kızıyormuşçasına sinirlendiklerini gördüm. Gülesim geldi. Olay bu zaten lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 headband mi headbang mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 headbandmiş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 turbonick de 2. episode headband izleniomuş millet izlemiş fakat ben giremedim siteye http://www.nick.com/turbonick/index.jhtml?extvideoid=84943 bi deneyin bakalım siz girebilo musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 bu konuda marvelotha katılıyorum yani aangin bazı saf hareketleri olabilir ama yani 12 yaşında bir çocuk adı üstünde çocuk yetişkinler bile saflık yaparken onun yaptıkları doğal şeyler zaten bu seri legend of aang yani zaten aang ve iyi adamlar kazanacak da bir dahaki seri acaba kimin ben en çok onu merak ediyorum nasıl olacak bunlardan sonraki karakterler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 hmm amerikadan girilebiliormuş sadece linke proxy mroxy uğraşacaksınız bilemiorum artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 izleniyo evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 pis adam, izleme! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 evet bugun büyük gün ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Eğer 2. avatar serisi yapılırsa bence kötü bir avatara karşı olan 4 bükücü ulus olabilir. Off çok heyecanlıyım... Avatar forma geçermi acaba bu bölümde...Kataraya iki şaplak atsalar fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 2. bölümü tahminen nezaman düşer nete? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 cumartesi düşer herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 1 gün daha bekliycez yani pff :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 okula başlıycaklar bunlar bu bölümde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 eheh bende gördüm onu hatta marş söylerlerken aang blablabla falan dio ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 bu arada bariz Uncle Iroh öğretecek Aang' e firebendingi, çok bariz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Bende öyle düşünüyodum ama sanırsam ona gerek kalmicak. Okulda ufak tefek noktaları öğrendimi zaten kendi kendini geliştiriyo avatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 koskoca fire bendingi öle okuldan öğrendii bi kaç şeyle geliştirdi die vermezler bence zorlu acılı bi firebending trainingine girecek gibime gelio çünkü yarası var geçmişten biliosunuz ki =) [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 18:32 tarihinde, Mortis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Bu sezonda katarayı yanlışlıkla öldürsün.. Öfke ve üzüntüsünden sonsuza dek hiç çıkmamacasına avatar forma girsin:) Şaka bi yana zaten ateş yaratıp ufaktan çevirebiliyodu. Benim merak ettiğim ateş mi, yıldırım mı? İçimden bi ses ateş diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 tek bildiim sezon sonu direk imba olacağı. böle dağıtacak resmen ama geberip gidecek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=1JYzpa-OlMs youtube da 3 parça halinde bulunuyor yeni bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 of izlesem mi şurdan yoksa yarın kaliteli mi izlesem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 valla ben dayanamadım izledim :) kalitelisinid e çeker bir daha izlerim nasıl olsa her bölümü 2-3 kere izliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 aynen ben de onu düşünerek izliyecem şidmi ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar