arcane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Bu sezon Zuzu + Azula ikilisi Toph ile dövüşmezse 100 sene ortadan kaybolurum, küserim. Yalnız o pandikleyen kız gelmesin, dövüşte keyif bırakmıyor ne o öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 kaçta avatar. hangi günler bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Toph çok şeker gerçekten :) Ufacık bi kız ama çokta güçlü...Büyüyünce de cillop gibi bişey olacak o potansiyeli gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Gratz 20k. mesaj, Toph'la ilgili =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 demiri bile bükebilio, aşmış bir karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 arkeyncim lol be yahu aaa. pandikleyen kız diyo yahu eheheh. zgrw, anacım spoiler lazım senin dediğine aslen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ya zamanında abuk subuk tv de izlemiştim cnbc e de veya başka bi yerde. Şu an 0 dan başlamak istiyorum ilk bölümü zar zor Torrentle çektim ama ortalam 15 ile çekio işkence. Emule deniyecem şimdi. 2. bölümü çekicem hızlı bi kaynak biliorsanız söler misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Ulan bu kadar izleyen olduğunu bilseydim, çeker yanımda taşırdım, haftaya İstanbul'a gelince hayrına dağıtırdım. Neyse artık =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 eski bolumlere torrent le uğraşma üyeliğin varsa rapid den indir türkçe düblajlı bölümleride bulabilirsin ama ses olarak ve görüntü olarak orjinalinden daha kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 orjinal dilde istiyorum bölümleri . rapid şifrem de yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 torrente aban işte. gayet rahat ve çabuk iniyor sezon sezon. birde tophu seslendireninde sesini sevdim :D ha bide toph sokkanın esprili karakter ünvanını çaldı bence misal: [spo] "Yeah! Let's break some rules!" sonra evin duvarını göçertmesi :D Sokka Appa'yı çiziyor aranıyor ilanı için "I think it looks just like him!" :D "I seen enough of Ba Sing Se and I can't even see!" [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 book 3 trailerın daha iyi kalitede en azından con çekimi olmayan versiyonunu buldum biraz da büyükcene 5 gün kala ağzınızın suyu aksın diye koyuyorum efenim, buyrun: --> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Tüylerim diken diken oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 of gaza geldim ben daha 10. bölümdeyim book 1in :( ne zaman çıkıo book 3. zaten kotalıyım die çekemiorum şu an arkadaşımdan cdleri almam gerekio -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 çabuk al tüm bölümleri, cumaya kadar vaktin var! run mortis run! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 neeee cuma mı başlio 3. sezon! olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 nie bu kadar heyecan yaptıysam -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 biz de yaptık heyecan:D hadi başla artııık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Ben bile heyecanla beklemekteyim. Umarım beklediğim kadar ciddi bir sezon olur... Zuko Ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 edit: şu toph dediiniz insan 2. sezon mu gelior [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 10:45 tarihinde, Mortis tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 10:46 tarihinde, Mortis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 1. sezon 1.bölümde gelio :P oha bi dk bana patladı zuko sorusuna cevap verdim ben ne editliosun beni böle ortada bırakıosun :D :P [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 10:50 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 2. sezon 6. bölüm :D aslında kendisini ilk kez 2. sezon 4. bölümde görüyoruz ama orada kim olduğu belli değil [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 10:51 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 awright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 bekliyoruz. heyecanlıyız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar