Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu sezon Zuzu + Azula ikilisi Toph ile dövüşmezse 100 sene ortadan kaybolurum, küserim. Yalnız o pandikleyen kız gelmesin, dövüşte keyif bırakmıyor ne o öyle.
Mesaj tarihi:
ya zamanında abuk subuk tv de izlemiştim cnbc e de veya başka bi yerde. Şu an 0 dan başlamak istiyorum ilk bölümü zar zor Torrentle çektim ama ortalam 15 ile çekio işkence.

Emule deniyecem şimdi. 2. bölümü çekicem hızlı bi kaynak biliorsanız söler misiniz?
Mesaj tarihi:
eski bolumlere torrent le uğraşma üyeliğin varsa rapid den indir türkçe düblajlı bölümleride bulabilirsin ama ses olarak ve görüntü olarak orjinalinden daha kötü
Mesaj tarihi:
torrente aban işte. gayet rahat ve çabuk iniyor sezon sezon. birde tophu seslendireninde sesini sevdim :D ha bide toph sokkanın esprili karakter ünvanını çaldı bence misal:

[spo]

"Yeah! Let's break some rules!" sonra evin duvarını göçertmesi :D

Sokka Appa'yı çiziyor aranıyor ilanı için "I think it looks just like him!" :D

"I seen enough of Ba Sing Se and I can't even see!"

[/spo]
Mesaj tarihi:
book 3 trailerın daha iyi kalitede en azından con çekimi olmayan versiyonunu buldum biraz da büyükcene 5 gün kala ağzınızın suyu aksın diye koyuyorum efenim, buyrun:

-->
Mesaj tarihi:
edit: şu toph dediiniz insan 2. sezon mu gelior
[ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 10:45 tarihinde, Mortis tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 10:46 tarihinde, Mortis tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
1. sezon 1.bölümde gelio :P

oha bi dk bana patladı zuko sorusuna cevap verdim ben ne editliosun beni böle ortada bırakıosun :D :P

[ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 10:50 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
2. sezon 6. bölüm :D

aslında kendisini ilk kez 2. sezon 4. bölümde görüyoruz ama orada kim olduğu belli değil

[ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 10:51 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...