Farinal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ilk sezonu indiriyorum torrentden dün başladım (beş altı saatliğine pauseladım) şimdi 55lerde hadi bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 daha yeni indirenleri oookaddaaar kıskanıyorum ki nazarım değicek valla. ühühü, gözüm kötüme... bu arada yayın tarihi 21 eylül, yanlış olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 izliyorum ilk sezonu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 doğru düzgün bi complete ikinci sezon linki verebilirmisiniz torrent? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 bende 1. sezonun linkini alabilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadow_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 http://www.mininova.org/tor/527907 2. sezonun torrentini burdan indirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 indiriyorum da sen indirdin mi bunu? bi bölüm 175 biri 300 bi yamuk olmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 son bölüm olmasın o ismide crossroads of destiny iki bölüm arka arkayada o yüzden yamuk yok yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadow_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 hepsini indirip sorunsuz izledim 3 tane bölüm beraber veriliyo 11-12 , 13-14 , 19-20 yanlış hatırlamıyorsam zaten adlarından da anlayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 21 eylül'e de az kaldı diyecemde sayılı gün geçmez diye demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 son 14 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 son 13 gün :P (uyku tutmadı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 3. sezonu heyecanla bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bi de şöyle bi durum var: 21'inde bu yayınlanacak. 22'si akşamı indirmeye başlıycam. 23'ünde inecek. 24'ünde askerde taze gelmiş kocayla seyredilecek. her şey çok güzel olacak ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 212deyim bitmesin diye sırf izlemiyorum zaman yaymaya kasıyorum ama çok zor beah :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 2. sezonu indirebilecğeim direct link ya da stream olarak izleyebileceğim site bilen var mı ? yurttayım da torrent ve bilimum p2p yasak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 hangi okul? 1-2 hafta bekle ftpler canlanınca cıkar birinden kesin, hemen çat çat indirirsin dicektimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 hmz evet inşallah çıkar birilerinden =) bilkentteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ooo hoşgeldin bende :) geçtiğimiz dönem vardı birinin ftp serverda bu sene de açarsa alırsın ordan. ayrıca ftpcilerin kullandığı bilkentftp.com isimli bi forum var, orda ftp serverlara kolayca nasıl bağlanabilceğini anlatıyor bişiler isteyenler oraya yazıyor filan ama ftp serverlara bilkent dışından bağlanılamıyor malesef her uni de olduğu gibi o yüzden diğer arkadaşlara malesef demek durumundayız :) [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 21:44 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 aa hade yav hoşbulduk=) evet öğrendim o forumu bakıyorum ftplere de şimdilik yok hiç anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 city of wall and secrets dehşet olmuş ya 1984 havasında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 son 8 gün ha gayret.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 aboo 8 gün mü kaldı ben ne zamandır unutmuştum ne güzel ya şimdi yine aklıma girip durcak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 abi Toph hasta bi karakter ya hastasıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 son 6 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar