anartheelf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Türkiye'm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 of o yemek resimleri beni benden aldi. manti,kebap,corbalar bunlarsiz yapilmaz. turkiyede baska bisey ozlenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 acıktım yaaa [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 15:03 tarihinde, only_devil tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 yumurtadan çıkıp kabuğunu beğenmeme olayı.. kalma sen bu iğrenç yerde..git geri hollandaya , amsterdamda sex drug rock'n roll'a felan katıl , bak çarşaflı kadınlarda yok felan.. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 hayddaaaa ne alakası var yumurtasıyla kabugunun ben demiyorumki türkiye iğrenç bi yer ben her haliyle ülkemi severim ve bi çok milliyetçiden daha milliyetçiyimdir benim anlatmak istediim sadece gözlemlediklerim bunları siz artık doğal karşıladığınız için bana yabancı geldi bunu anlatmaya çalıştım ama bazı arkadaşlar meseleyi farklı boyutlara taşıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 kendince olumsuz tüm şeyleri yazmıssın birazda beğendiklerini yazsaydın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 onları en sona yazacam ayrıca bak sende diyosun olumsuz diye ben bunları anlatmaya çalışytım memleketime niye kötü diim kurban olurum ben memleketime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Sanki hiç yurtdısına cıkmamıs gibi bi havan var ...nebilim bana oyle geldi hadi sana iyi gezmeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 eindhoven'i hiç sevmedim ben :) her tatil hollandaya gidiyorum ,gördüğüm sehirlerden(hollanda'da) en kötüsü kusura bakmayın :$ hem orda eindhoven havaalanından uçağa biniyorum,geri giderken çok üzülüyorum belki de o yüzden pek kanım kaynamıyor oraya:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar