Reflective Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Selamlar geçen gün bi clana girdim bir kaç gün sonra çıkmam gerekti ama Failed Quit clan tarzı bi uyarı alıyorum clandan çıkamıyorum ortalıkta lider falanda yok banlaması için millet takır takır çıkıyor bi biz clanda kaldık birisi siteden çıkabiliyorsun diye birşey demişti ne kadar doğru bir bilgisi olan warsa yardım etsin şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 patch i 9854387583475349875 gözle beklemekteyiz sende buglısın fişlemişler seni:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 haydaa desene kaldık clanda 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Ama Siteden ÇıkıLıOr die biLioRum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ya bi kişi daha oyle dedi ama tam olarak bilen bi arkadaş war mı siteden nasıl çıkılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 yokmu hiç bilen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Sanırım siteden customer a yazıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bende öyle düşünmüştüm ama customer ilgilenirmi dersin bp war ama sanmam ilgileneceklerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RazoR Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Web sitesinde myKOL da olucakti ama kaldirmislar.. Bekliiceksin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar