xzbit Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 arkadaslar beramsuta 2 60+ cahrım haclendi ardından cypera gectim ordada 62 lvl çarım haclendi ordan olmıyaya 61 lvl kasar hood kastım yeni yeni czye çıkıyorum ama hac yemekten korkuyorum şifremide deiştiremiyorum çunku ac um bi arkadasımın msn kayıtlı arkadasımında şifresini aldım fakat deiştirmeye tırsıyorum eskiden oldugu gibi şifrenin gelmeme olası varmıdır ve aktive etmemi isitıyor sitede ac ve şifremi bunu nasıl yapa bilirim yardımcı olursanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 DenemeLiSin HackLenmsinden iyidir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
altunalan01 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bıse olmaz kardes oyunda ben en az lvl atlıyan adamım hala bıse yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
altunalan01 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bıse olmaz kardes oyunda ben en az lvl atlıyan adamım hala bıse yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bu kadar sık hackleniosan sorun başkalarında deil sende bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onur_kusadasi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 hele bi de int kafeden oynuyorsan çok dikkatli olman lazim. küçük veletler goz kaydirip bakarlar şifrene walla. o yuzden adsl baglattim baglatali int kafeden girmedim oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 int cafe de oynayanların genlde basına geliyo deep freze olmasına dikkat et gittigin cafelerde coluk cocugun takıldıgı cafelerde key loger oluyo genelde bu oyunu oynuycaksan evinde oynuycaksın yoksa boyle emegine yazık olur :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar