Brigand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Arkadaşlar arayüz yine değişmiş. Sanırsam çoklu arayüz olacak artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 daha güzel olmuş kullanabilirim sanırım... şu anda en güncel versiyonu hangisi ve ram tüketimi ne durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 çoklu arayüz nasıl oluyormuş? =) [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 15:12 tarihinde, Slider tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Çoklu derken şunu kasdettim, bu msn'in 7 sürümü teması ile birlikte 4. teması. Bunların hepsini toplayıp tema seçimi yapabilirler. Böyle olacağı gözüküyor. En güncel sürüm şu anda bu Ayrıca şunu da belirtmek isterim Messenger Plus! Microsoft tarafından satın alındı. Burada da belirtilmiş zaten. Yeni 3 Microsoft elemanı da Messenger Plus!a dahi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bunu nerden temin ediyoruzz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Malesef henüz temin edilmiyor bu. Bekleyecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinek Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Messenger Beta olayının başından beri Beta Tester'ım ben. İlk arayüzü pek sevmemiştim, daha doğrusu sevememiştim. İkincisi daha güzeldi. Bu arayüzün update'i de gelir herhalde bir hafta sonra falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ii de mess.be yazıo resim üstünde.. mess.be de msn tema sitesi.. legal veya illegal tema dağıtımı var.. bunun microsoft üretimi olmadığı açık. ayrıca daha dün arkaaşım live msn inini ss ini yolladı.. böle değil yani.. mavili ama böyle değil.. edit: http://www.mess.be/ edit2: yine de msn 7.5 + msn plus üstüne birşey tanımıyorum :) [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 20:21 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 tam sürüm ne zaman cıkacak ya. bıktım betalardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 plusı desteklemeye basladıgı zaman kullanmaya baslicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 @Dragonmax mess.be msn fan sitesi, msn tema sitesi değil :) msn'le ilgili olabildiğince içerik bulundurmaya çalışıyorlar sadece tema değil ayrıca msn şu anda tema desteklemiyor. Teması nasıl ayarlanırsa öyle kullanıyoruz. Üstte verdiğim resim zaten gelecek sıradaki beta msn'in arabirimi. Henüz sürülmedi piyasaya. Onun dışında şu andaki Live Messenger'ı isteyen varsa http://ideas.live.com Ayrıca MSN 8 plus'ı içeren birçok güzelliğe sahip. Mesela contact listtekilere istediğimiz gibi nick ekleme gibi. Hem Plus çok kastırıyor makinayı. Plussız msn rulz.... [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 21:13 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 hııııııııııııııı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar