Aykan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Dün saat ölen 3 gibi balkonda bir kuş gördüm dışarı çıktım kaçmadı, yanına yaklaştım su felan verdim ama hastaydı.. biraz ilgilendim ama ciddi anlamda çok hastaydı . 2 saat sonra geldiğimde ise ölmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 kuş gribi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 valla düşünmedim deil ama çok acıdım yaf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 değildir bence kuş gribi? değildir dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 epey düşük bi ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 kuş gribi olma olasılığını göz önünde bulundur. ve en ufak bir rahatsızlığında doktora git. kuş ta hala balkonda duruyosa çöpe atıp yak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Sakat durum hemen imha et bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 yakın bi sağlık kuruluşuyla irtibata geç, kuşa çıplak elle dokunma, balkonu dezenfekte et. bide hastaneye kuşuda götür ki bir hastalık olup olmadığı konusunda yardımcı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 hacı valla aldım çöpe attım ellerimide yıkadım. baldonda yıkandı şu anlık bi durum yok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar