Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpek almayı düşünüyorum.. Birkaç soru..


Throndor

Öne çıkan mesajlar

Golden retriever almayı düşünüyorum.. Görünüşü de sevimli geliyor. Okuduğum kadarıyla diğer düşüncem olan labrador dan daha uysal ve insancıl. Evde küçük çocuk felan olursa sorun yaratmayacak özellikleri var..Her ne kadar bunların kız olanlarının daha nitelikli olduğunu duysak da hamilelik ve adet gibi problemlerin sorun olacağını düşünerek erkek tercih edeceğiz gibi..

Nereden almamızı tavsiye edersiniz? İnternet kanalıyla birinden yavru almak mantıklı mıdır? Alırken nelere dikkat etmek gerekir? İlla bir bilen le mi gitmek lazım?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla bende dişi var gayet son derece problemli bir kişiliği var ama genelde yaramaz hayvanlar coocuklarla pek bi sorun çıkarmıo ama gelen misafirlere öle denemez adet prolemini bende baya araştırdım o kendi kendine geçirimuş olduğunu bile anlamıomuşsun :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet yeni yavruykene al.. pet shoplar zaten felaket kazıklar.. ben sana collie tavsiye ederdim ama.. benim vardı nasu şekerdi adı haylaz dı.. araba çarptı. başka köpek kovalıomuş. bu dişiidi. erkke köpek de şerefsiz işte bununla çifteşmek için kovalıyomuş. bu da namusunu korumak için kaçmış. ama caddeye doğru.. :((( canım haylazım benm yaa..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

golden retriever ile labrador retriever'lar aynı familyadan değiller mi zaten? birinin tüyleri kıvır kıvır oluyor, birininki daha düz. ikisi de cin gibi zeki hayvanlar, eğitimleri de kolay. ben golden retriever almayı düşünüyorum, ama asla pet shop'tan almam. ya bir hayvan barınağından bulur alırım, ya da arkadaşımın köpeği yavrulayınca ondan alırım.
pet shop'lardan alınmasını da önermem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...