MartinLGore Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Uzun süredir kullanıyorum. Kullanıcı adı şifre girmeden mail boxa düşüyosunuz. Bi yerlere üye olurken kullamak çok kolay oluyor vede spam listelerinden korunmuş oluyorsunuz böylelikle.. Hatta google toolbar ile çok daha pratik.. [email protected]'un mail box adresi http://www.mytrashmail.com/myTrashMail_inbox.aspx?email=xxx oluyor. Bunu Kısayol ekledim yukarı tab kısmına. Ayrıca google toolbarda autofillde doldurdum. Bi forum bi site olduğu zaman isim email soyisim adres fela fake şekilde dolduruyor. Üye ol diyorum ardından yeni tabda mytrashi açıyorum üyelik mailini onaylıyorum . Hepsi hepsi 30 sn mi almıyor bile.. www.mytrashmail.com
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 kodları da destekliyor mu link olarak gelse mesela tıklanır şekilde mi bazı onay isteyen sitelerde sorun oluyor çünkü
MartinLGore Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 destekliyor. hiç bir sorun yaşamadım şu ana kadar..
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 uplayalım o zaman slushmail da iyiydi ama bu daha iyi :)
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 mail hesabı sahibi oluyorsun reklam göndermesi muhtemel dandik sitelere üye olurken aktivasyon yapmak için kullanıp, spam mail olayından uzak kalıyorsun.
Öne çıkan mesajlar