facundo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 slm arkdaş lar size bişi sorcam kopeyım hastalandı doktora goturduk vacolider die bışey verdı ondan yaptırdık bılmıorum aranızda ne oldunu bılen varmı ? ama kopeye yaptırdıkdan sonra onu kopek tamamen halsızleşdı ve bazen azından salya gelıor 2 gundur bole doktor a ulasamıyorum bulundum yerdede doktor yok suanbaska bı bılgısı olan varmı bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 eğer durumu kötü gözüküosa geç olmadan götür doktora. oda olmassa ara derim 0312 437 06 06 ankara VTM tip merkezi. bi sor !!11! [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 13:34 tarihinde, Aykan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 saol ayhan arkadaşım ama malesef doktor hatası yuzunden kopeyı kaybetık fazla guclu geldı dayanamadı ılgın ıcın tsk ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Hadi ya tüh öldümü yani. Geçmiş olsun facundo. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 başın sağolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 öldü dememeişki sadece durumu kötü ve doktor yok demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 yazık üzüldüm köpeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 saolun arkdaşlar malesef kurtaramak işte ınsanın en sevdi en cok degerverdı bişeyo kaybetmesı cok zor bunu ogrenmek cok acı oldu ama elımızden ne gelır omru ne kadar sa her canlının bı yaşama omru oldu nu kabulenmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 dava felan açsaydın başlarım öle veterinere. Olmaz öle şey sinirlendim ama !! Başın saolsun arkadaşım takma unutmaya çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Böyle insanlardan veteriner oluyor ya... Şahsen benim ablamda veteriner düşünün siz sadece bu yüzünü biliyorsunuz biz ne yanlarını biliyoruz köpeğe aşı yerine su yapanlar(şerefsizler)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 aslında gercekden cıdı bı konu bu hangı veterinere guveneceyını ınsan bılemiyor ulkemızde gercekden işini sevdi için bılerek yapan veteriner cok az var pazar gunu insan hemen veterıner bulamıyor malesef ama bu cok onem lı bı konu bence ınsan kadar onemı olan hayvanların bu kadar caresız olması cok can yakıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 29 nisan sanırım veterinerler günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 başın saolsun canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 hmm başın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dionysus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 çok üzüldüm umarım gittigi yerde mutludur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar