dory Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 BLIZZARD ENTERTAINMENT® PRESENTS BURGERCRAFT said: "Blizzard has experienced tremendous growth in the past 15 years, but none of that growth would have been possible on an empty stomach," said Mike Morhaime, president and cofounder of Blizzard Entertainment. 40 kişilik raide indirimleri de varmış:D edit: sadece warcraft bölümüne bakip bir de "burger" diye arama yapinca bulamadım, açilmiş üü fasfa [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 03:04 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 açıldı. ahaha ah ha güzel fikir. takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Ben buna blizzard'ın yıllık 1 nisan şakası derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 sakaa bide world of starcraft war :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 lol wos olmaz yauw :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Süper yapmişlar puahuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 wos deli bişi olur aslında ya düşünsene aletinle uzayda bam güm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar