deftonez Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Ks yapmasına rağmen söylenen güzel söz :) [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_Candost Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ne de duşunceli bir arkadas yardımsever bir arkadas iyilik sever bir arkadas cok super bir arkadas sinirleniyorum bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ii düşünmüş tabi hem yardım hem 50np xD [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 08:32 tarihinde, BesT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 erkekse bunu boss keserken söylesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 boss keserkn öle ezk bri kutu alack kadr damage weremez tek başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 euehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bi ynda defnotez bi ynda o ezük boos a dalsalar harbiden anca yardm amaçlı olr :D kutu alamıyacağına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ya adama ben 1şey flnda demedım.amaç yardım abi diye..sonrasında pm atıyo bamlama beni diye öldüm ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 nothing d0wn sana bi combo öretmiş :D olm öle oldumu bırakacan adam kesecek yanındaki noobu sonra sende onu kesecen geri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Ben Yardım Edince Özür DemiOrum Adam Tşk. EdiOr :D Yardım Buna Denir : o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 @ muzo yafri ona cok tşk.ederim o serverda 3-4 tane asas var adam gibi.. bukadar yani : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 anlattı :D ertesi gün pm atmışın oyun hayatımı deiştirdin die :D:D ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 var bole 3 5 tane numune aldırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 yaw dalmayıp ta yanından mı geçsin kim kimin yanından geçiyor adam cz ne bilmiyordur bile human görünce dalıyor mazur görmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 cz de ks die bişi yok bence tuttuğunu keseceksin ks ms herkese oLuOr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 czde ks olayı zaten çok tartışıldı ben fazla kızmıyorum czde böyle olaylara ama bi kesim ezik asasin kesimi varki saatlerce peşimizde dolaşıp biri redball olsunda bi spike atayım diyen onları bi kaşık suda bogacaksın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Ezik biri kesti die gözükünce DarLanıOrum Yana Yana onu Arar Ve eLbet Keserim bırakmam peşini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Cz ve KS konusuna açıklık getirelim. CZde hiç birşeyin kssi olmaz. Ne karşı ırkı öldürmenin ne boss kesmenin ne de yaratıkların. Yani GM'e: Aga bu adam geldi benim apos spotuma ks yaptı ban plz hatta bam plz diyemessin. CZ=Power. Her ne kadar nefret etsem de Illuminati klanı KO döneminde Cz harpy önce ks ile başlayarak almayı başarırdı. Bu bir oyun kuralı ihlali değildir. Her ne kadar hoş görünmese de. Bosa ks diye bir şey zaten herhangi bir yerde mevcut değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Sonuç: CZ de KS yoktur. +() arkadaş yaşını bilmiyorum ama sanırım küçük ve pek bilgisi yok yada, tanımıyor bu kişiyi karşısındakini alabileceğini bilmiyor. Bu vesile ile yardım ederim düşüncesi ile hareket ediyor. Ama NP ona gidince özür diliyor. Yani böyle bir şey olabilir. Neden rencide edici olalım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar