Thunder_bird Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 kotalı adsl almak istiyorum acaba ne kadar kullanımla limiti gecmem gunde 15 saat falan oyundayım yaklaşık bana yardım edersenız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Oyun kota yemiyor cok. 24 saat kalsanda limiti aşmazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunder_bird Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 yanı ben 15 saat ve ınternette takılırsam bıras gunde bısı olmas gıyosun 3 gb lık kota yetermı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 artar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 512 kbp 6 gb kullanıyorum ayda hiç download yapmazsan 1.5 gb gidiyo oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Eger büyük sizeli dosyalar download yapmazsan rahat yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunder_bird Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 gunde ne kara oynamana baglı degılmı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 oyun 24 saat açık. Oynamıyorsam bile tezgah var. 3 gb kotayı aşmıyorum arada mp3 vsvs indirmeme rağmen rahat ol yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Evet benim de pc değişti. Eskisinde oynanılmıyodu KO. Bende böyle bi başlık açtım. Sağolsun Bilinc abiler fln yardımcı oldular. KO Download deil ping usülü ile çalışıyomuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Meqan_53_ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ben sabahtan akşama kadar arasıra ko ve internetteyim son 5 gün kala baktığımda 1 gb daha kalmış yani kotalı olsa pek fazla birşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 sabah akşam knight oyna sen :) ders calıssana len :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar