ses Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Arkadaşlar önümüzdeki hafta için powerpointte sunmak için "doğal sayılarda toplama çıkarma işlemi" konulu bi ödev hazırlamam gerekiyor...Konu basit görünebilir ama sınıf öğretmenliği okuyan arkadaşlar yabancılık çekmiyceklerdir. Kısaca nedir ne değildir örnekli anlatım vb. tarzında bi internet kaynağı bileniniz varsa ve paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 aslında elinde böyle sunum şeklinde eğitim cd'leri olan varsa o bile olabilir...Hani eskiden dergilerin falan yanında verdikleri cinsten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 o dergilerin yaninda cd mi veriyolardi? unite dergilerinden bahsetmiyosun sanirim.. :) o kadar eski olmasa gerek bahsettiklerin. her neyse, ac ilkogretim kitabini, sayfada yazanlari gecir iste, otesi var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 hiç aklıma gelmemişti saol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar