SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 beyler ouna yakında baslayabilirim gerk bu forumda gerek baska forumda gerekli arastırmalar yaptım cogunuz gibi ko oynuorum 1-hangi serwerdan baslamalı 2-pvpsi ko daki tadı werio mu 3-agagiller orada da warmı 4-quest sistemi saglammıs die gordum we duydum lvl atlamak cok mu kasıo simdilik bunlar yeni sorularımla gelicem arama plzz demeyin gerekli aramayı yaptım simdiden tsk
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 kendine bir iyilik yap bu oyundan uzak dur :)
jestergod Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 - en son açılan server hangisi bilmiorum ama onda ba$lamalı - agagiller burda mevcut deil, varsa bile gözle görülür büyüklükte deil. olanda ko dan kaçıp gelenler, sonları ko ya geri dönmek. - quest sistemi kasarken sıkılmanı bi nebze olsun önlüyo, exp. kastıgını degilde questi yapmaya çalı$tıgını dü$ünüosun. o yüzden burda kasmak ko dan dahakolay
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 saolun beyler suan ewde update yapıorum lvl5 im benim bildigim tum silkroadcılar eski ko cuda o bakımdan pardon
Öne çıkan mesajlar