SbNN Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Bende Cort X2 bir elektro gitar var da anfi alma konusunda karar veremiyorum yardımcı olsanız .. İki sorum var: 1) 10 Wattlık bir anfi evde çalışmak için uygun mudur ne dersiniz ? 2) Bir de Marshall marka anfi ile sıradan bir anfi arasında 40 dolar falan fark var sizce hangisini tercih edeyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 10 wattlık işini görecektir. ben marshall almıştım ilk anfimi. sadece satarken kolaylık sağlarsın, o küçücük anfiden çok fazla farkı anlıcanı sanmıyorum. ama şöyle de birşey var, bir sürü taxim bar grubu gitaristi, 15 wattlık marshall anfi götürüp ondan mikrofonluyor. ama böyle bir projen olsa bile ilerde alırsın marshall. bence olabildiince ucuz ama kötü bi markanın olmayan 10 wattlık anfisini al. mesela laney. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 10 watt işini görmez bence çünkü güzel ses alamazsın ve sıkılırsın o yüzden almışken bi 30-50 watt güzel sesi olan bi amfi al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 30-50 watt almak bence çok mantıklı değil, bende avt 50 var, iyi bir anfidir, 50 watt olmasına rağmen drive katı lambalı vs.. Ama önceden 15 watt marshall vardı, onda bile sesi yarısına kadar açmamıştım. bence gerek yok büyük bi anfiye dediğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 10 wattlık anfilerden bende pek istediğim sesleri alamadım. şu an 26wattlık lg-10 kullanıyorum memnunum sanada tavsiyem 20 üzeri alman. ama bir markanın avrdı fender mi marshall mı hatırlayamıyorum küçücük bir anfisi vardı onu denemiştim mükemmeldi bulabiliyorsan ondan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 olay sesi açmak değil kaliteli ses almak bence.. ben eski amfimdede yeni amfimdede sesi açmıyorum 10 dan 3 e kadar falan baya ses oluyo evde ama eski amfi varken 2-3 ayda bir elime alıyodum gitarı şimdi hergün 5-6 saat aradaki fark bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 almışken 30 watt al. 10 watt alırsan sesi çok açınca sesde çızırtılar,çatlamalar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 kesinlikle 40 dolara değer (bence). bende ampteq var,arkadaşımda marshall. 10w olması lazım, ve büyük ölçüde farkedilir bir ton farkı var.marshall'ı tercih et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Peki 15 Watt'lık bir Marshall'ı ne kadara bulurum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 bence 10 wattlık bi anfi al evde çalışıcaksan ve ayriyetten bi ttane distortion yada overdrive pedalı al 10 wattlıkla 40 wattlık arasındaki fiyat farkına bi pedaldaalırsın hemde o anfinin içindekidistortiondan daha yidir çünkü 10 wattlık bi anfi genelde içine berbat distortion olan infidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar