jesustur Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ben şu manner olayını bir türlü cözemedim. yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Challanger7 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Lvl 30 dan düşük olan ciwciw leri kastırınca manner kazanıorsun ve eskiden bu manner lar drop rate de işe yarıodu ve upgrade işinde ancak şu anda aktif değil bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 http://forum.paticik.com/arama.php Buraya gir , manner yaz. Cikan sonuclari oku. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 "Ne kadar yardımsever olduğunuzu gösteren, gösterişten başka hiç birşeye yaramayan bir şey" deniliyor KO forumlarında. Yani upgrade yada droplara etki etmiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jesustur Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 eskiden değil hiç bir zaman işlevi olmayan masalımsı kahramandır o manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 yarasa yarasa ancak hava atmak icin. Ben daha cok cik cik kastim diye^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 bende 10768 manner war bi boka yaramıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar