horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Ne olsun ikincisi? Yine beğendiğimiz fikre +1 demeyi unutmayarak fikirlerimiz beyan edelim lütfen.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 golgelendırme ossun bızım ossun :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 tabii ki ve tabii ki layerlar layerla çalışmak merge etmek falan[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 şu biyerden bi bölümü kesip başka yere götürme teknikleri filan iyi olur. yani mesela kendi resmimi bir resimden kesip amazonlara koymak vs :) tabi fazla bilmediğim için bu ileri seviye midir yoksa hiç anlatmaya değmeyecek birşey midir bilemem ama olursa sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 gölgelendirme..[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Ben derimki photoshop 7 deki extract (dekupe) olayı sanırım herkesin en çok işine yarıycak şeylerden birisi olur. ha bilmiom dersen kullanmasını haddim olmayarak bi tuto yazabilirim :)[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 pixeldi falanla basladik basiclerle dewam edelim bence. Mesela arcane'in dedigi gibi layerlar, channellar, bunlarin kullanimi, belki konu hakkinda birnevi tips & tricks, hatta belki bazi photoshop ozelliklerinin, nasil/nerde kullanilabilecegi hakkinda bir tutorial iyi olurdu kanimca[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 hmzz. bakalım şimdi aslında layer nedir ne zamanlarda farklı layerlarla çalışılması ne gibi faydalar sağlar. layer mask nedir nasıl kullanılır. layerlar nasıl birbirine bağlanır. nasıl birbirlerine göre ortalanır veya sağa sola yaslanır. nasıl birleştirilirler. bu konular olabilir bence.[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar