Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 10 senedir forumdayım kızlardan msn alamadı diye hırslanıp fake açıp bide ciddi ciddi yazanını ilk kez görüyorum, birader ne hislenmişsin.
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 yav he he hadi uza diyecegim ama ceksekte dahaa uzamazsin. allah boy vermis ama IQdan kismis :( acidim haline :(
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 kac kisilik team kurdunuz benim kim oldugumu belirlemek icin soyle hadi ahahahaah
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 spark yetemedin bakiyorum? ikile hadi
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 nasıl heycanlı lan kıyamam ikişer ikişer atıyo forumun palyaçosu başka bir arkadaş geldi aklıma
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 İyi burda kavga varmış onu izliyim ben.
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bu sırık cok komikli sakali ya nasil kiskanmis belli degil hadi evladim bir an once git leveldan olma oyunda sabahliycaksin zaten dizinin yeni bolumu icin kacirirsan mesainden keserler
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 peruk takarim. ustune basortu, sonra bi peruk daha basortuyle girilemeyen yerler icin.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 tam bir izmirli lan adam anca bu kadar olur gsfdsgdfshd
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 devochi saniyor beni kiyamam ahahaha
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 demek ki artik, daha da gizli bi bolumde konusmamiz gerek.
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 arkadaş hiç mi sevgi kırıntısı oluşturamadım hiçbirinizde ya.... corpy; seni tanımadığım ve görmediğim halde ''saçların çok yakışmış'' demedim mi?... çetintaş; senin açtıgın tum ulusalcı başlıklarda senin yanında yer almadım mı?.. sequo; arabalı fotoğraflarının altına '' çok guzel yeaaa'' diye mesajlar atmadım mı?.. peki siz bilgisayar oyunları bölümlerinde indirim başlığını takip eden patiler; evet sizlere söylüyorum sana, sana ve sana.. hiç mi pati'de paylaştığım bilgisayar oyunu indirimlerinden bir oyun almadınız?.. yazık... çok yazık...
Öne çıkan mesajlar