Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lütfen Okuyun...


arezd

Öne çıkan mesajlar

Valla eger accountu sen sattiysan `Aaa onceden benim aldigim adam yapmis bu ...ligi. Beni ilgilendirmez.` deme hakkinin olmadigini dusunuyorum. Cute'u ben de Ultima'dan tanirim. Az biraz samimiyetimiz arkadasligimiz da vardir ama boylesi bir seyi sadece argo kelimeler kullanarak sifatlandirabiliyorum ne yazik ki. Umarim sorun cozulur magdur olan arkadaslarin hesaplari ya da paralari geri verilir.

//wishmaster
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgileri alıp parayı verdiysen account senin sorumluluğuna girmiş demektir. Bundan sonra satın aldığın adamın sana yardım etmesi bir mecburiyet değil ancak insaniyet olabilir ki Cute yardım edeceğini söylemiş. Ama benim fikrimi soran olursa bu thredi açtıktan sonra ben yardım bile etmezdim ki hala senaryo filan diye suçlama yapılıyor. Zaten abuk sabuk konuşup seviyeyi düşürenle laf söyleme gereği bile hissetmiyorum.

iyi oyunlar...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Samandra sen accountu satın alan kişisin biliyorum.O gün arkadaşım oyuna girim biraz canını sıkmış olabilir ama madur olan biz olduğumuz için bunu anlamanı beklemiorum.Cute'nin bize vermiş olduğu gizli sorunun cevabı yanlış yani biz oradaki e-maili istesek de değiştiremezdik değiştirmek için gizli sorunun cevabını da soruyor çünkü.Tek taraflı düşünüyorsun.Bu threadı açtıktan sonra yardım bile etmezdim diyorsun iyi o da güzel.Peki şimdi ben gerçek gizli soruyu biliyorum ayrıca e-maili falan orda yazan adresi kısacesı blizzardın e-mail değişikliği için sorduğu soruların hepsini biliyorum.Ayrıca aut keyini de biliyorum.Şimdi mail atıp accountu alsam senin elinden hoşuna gider mi?Sen topic açmazmısın 2 kuruşa yaptıkları şeye bak die.Biz bu topici açamaya karar verene kadar 4 gün bekledik ve duygusal davranmamaya çalıştık sen de aynı şekilde davranmaya çalış lütfen...

[ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 22:36 tarihinde, arezd tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hiç bir şekilde e-mail değişikliği yapamazsınız ne yazıkki. e-mailin hacklendiğini bile söyleseniz değiştirmiyorlar. ben baya bir mailleştim zamanında. bana sundukları tek alternatif karakterleri silip accountu sıfırlamak oldu ancak o zaman mail değişikliği düşünülebilinirmiş. bunun dışında umarım halledersiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hoşuma gitmez tabiki ama geri alabileceğini pek sanmıyorum. Dediğim gibi işimi pek şansa bırakmayı sevmem. Yardım etmem dedim aslında bu sadece yazdığınız thread yüzünden değil ayrıca o akşam oyunda yediğim onca lafada dayanıyor.

Ha alırsan geri ki öyle biri olduğunu sanmıyorum zaten alacak olsan yazmazdın. Bende dellenip sattığım acc'leri geri alırım; hobaa paticik kaos ortamına döner ki bunuda kimse istemez sanıyorum değil mi?

O akşamda elimden geldiği kadar yardım ettiğime inanıyorum. Ama tutupta lvl 1 chara gizli sorunun cevabını söyleyemezdim banada hak vermen lazım bu konuda. Ama bu yüzden yediğim küfürlerde ağırıma gitti bunuda belirtmek isterim.

İyi akşamlar...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam thread yuzunden değilse onu anlarım.Sana da hak veriorum ayrıca.Yanlız biz yalvar yakar gel MSNye adam gibi konuşalım dioruz sen hala gevrek gevrek BWL'de heal atiorum falan diosun biz de anlayamadık doğru mu sölüyosun eğri mi sölüyosun o yuzden sorduk gizli soruyu.Neyse kapatalım bu bahsi çok uzadı insanların da yeteri kadar canını sıktık zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@dragonfire : 2 hafta önce mailimi değiştirtmiştim. hiç bi problem yaratmadılar.

bir önceki yazım için düzeltme: açıkcası keşke assam bu olaylara sebeiyet vermeden halletseydin. yazımın biraz ağır olduğunun farkındayım ama konulya ilgili yazılanları okuyunca ister istemez böyle bir harekete kızıyorsun, çünkü en sonunda böyle bir güvensizlik bizi de etkiliyor. bir de dikkatini çekmek isterim benim yazdıklarım olaya idi, kşisel değildi -bu arada farkettim sinirli bir anımda yazmışım :( üzgünüm -
madem senin ilgin dıışnda bi olaymış; kişisel almazsın umarım yazdıklarımı.
bir daha alıp satarken daha dikkatli olunması ve olayın çözülmesi dileğiyle
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya sen neden bahsedıosun ya deli etme benı kaba konusturcak olum sen adinin tekısın.ınsanlara yazıp kandırmaya calısma bana sattıgn account senındı ıstanbuller nıck lı bı pri sen kendın kasmıstın yalan atma.kımse bu adama inanmasın yalancı benlede cok konustu ama yalan hepsı kendı kastıgı ac.ci aldım sonra gerı hackledı daha ne olsun...bu arkadası tanıdıgını sanıp tanımıyanlarda bı daha dusunsun bu adamla alıs verıs olmas... >.<
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...