256 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Arkadaşlar ne yazık ki az önce çok berbat bir olayla karşılaştım. KO.XP Attack enemy özelliğini tekrar aktif etmiş. Inşallah 5li 5li çaktılar gibi ifadeleri kullanmayız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkShines Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 omfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grry Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 www.koikspi.net O_o artık sona yaklaştıklarını onlarda anladı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 olsun ne olur kı , bende staffı ma yay gerecem , sallayacam ok ları bu sefer ,yanıma gelenınde kafasına patlatacam.lycoan bow görucez :) eger yıne cz de koxp calısırsa yandık demektır hanı koxp cz de calısırken np lerını 300 400 k + yapanalr varya hanı şimdi ayda 50 k bıle kasamıyolar yıne cıkarlar pıyasaya.bızde o gazla 70 oluruz cıkmayız cz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkShines Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ahaha xD lycon bow boi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Raptor BOW var. Lycaon Bow olması normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 benım lycoan bow nova da atıyo :) 5 li nova :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serols55 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 evet arkadaşlar ne yazıkki şu saatten itibaren cyper czde 5'li ok çalışmaya başlamıştır (A_R_E_M_i_S nickli orc) yazıklar olsun demekten başka bişey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serols55 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 evet arkadaşlar ne yazıkki şu saatten itibaren cyper czde 5'li ok çalışmaya başlamıştır (A_R_E_M_i_S nickli orc) yazıklar olsun demekten başka bişey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 karakter meselesi . eziklerler işte , daha edılecek cook kufur var /%+&/+)%&^+)&(%&%(%^/()%&)/%=/-*/.bakın şimdi kimler cıkacak pıyasaya pff cypher da gm de yok ortalıkta butun ezıkler iş basında olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 serkan senden iyi gm olur:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 said: eger yıne cz de koxp calısırsa yandık demektır hanı koxp cz de calısırken np lerını 300 400 k + yapanalr varya hanı şimdi ayda 50 k bıle kasamıyolar yıne cıkarlar pıyasaya.bızde o gazla 70 oluruz cıkmayız cz. işte budur olay .=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 fiyatta anlasamadık .onlar 8 dolar dedıler ben 12 dolar ıstedım saatıne .:):).bide punkbuster gelıyo gm ler yalan olcak anca admın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 gogoggogo angelus beni human yapmak için çok uğraştın ama sen orc oldun ben cypharı bıraktım bana 60+ bi char ayarla geliom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bakayım aksam human char kolayda karus 60+ yok 55 + var :) onda da ıtems 0.bana ozelden msn yaz onlıne olunca konusalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 şimdi kross idmanı var akşam haber edem sana ben gidem akşama gelem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar