Polithe1st Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 hellebeni_bunny o zmn xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 asdasd züper olmuş ncs alsana bana degiştireyim adımı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ahagshan yok abi buffs_bunny (H) hellerim hellersin 1920 hellerim party hellerima sdsga uzadı XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 10k da hellerim xD şaka bi yana nickimden memnunum ve bugs_bunny le herhangi bir alakam yok :D günde 10 pm gelio abi sen orc deilmiydin diye hiç orc olmadım onu da belirteyim içimi döktüm rahatladım asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 poli zamanında istedim vermediler bana evlencektim ne hayaller kurdum bunun priest için ama olmadı asdsadasd xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 parayı veren düdügü çalar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Tuhaf olan 50np için kovalanan bir karusu asla bir kişi kovalamaz ya da bana hiç denk gelmiyor ki 50 np için arkamda 3 5 kişi ile attığım cz turlarından kalan glitch görüntülerini hatıra olsun diye saklıyorum. Humanlar içinde zor olsa gerek 1 kişiye vuracanda senle beraber 3 - 5 kişi daha vuracak artık son vuran 50np alacak peh peh yaşasın karus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 buffs bunny party baya iyiye benzio >_< sinler solo gezio warriorlara siz eslik ediosunuz + talia kullan mageler icin pillar lar 200 150 vurur=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 @ pollithe ordakı uncapped benim cok iyi bir ark ımdır..güzel oynar asasla hadi ona bi selam nothing den :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 @soulteam senin orda gördügün kalabalık icebergin sadece görünen kısmı^^ arkamızda yaklaşık 200orc oldugu için onları bölmeye çalıştık orda partynin dagınık olmaının nedeni o ama böl böl en fazla bu kadar kaldı + artık cz de talia falan kullanmam bi orc grubu var adımı görünce uzaktan acid potları atarak gelio üstüme bi kristal desen 4-5m para mı dayanır :D bu arada cz de beni görünce 10 taneden az acid pot atmadan dalmayan arkadaşlara burdan slm yolluyorum sayenizde günümün bi bölümünü yanıma birini çekip abysste mh çıkarmakla geçiriom acid pot sundries de satılıosa mh ninde satılması lasım bence^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar