sadbutTrue Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Strato gitarım için hardchase nerden bulabılırım ya , baktım 2. ellere fln 80 euro dedı adam baktım fender ın kalıtelı bı tanesı war 200 euro dedı.. 0 ına max 100 euro werırım ve nerede bulabılecegımı da bilmiyorum ,taxim in altını üstüne getırdım nerdeyse..Acaba kendim mi yaptırsam başında durarak??[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 kendin yaptırırsan daha pahalıya mal olur. bence muzik shopları dolaşmaya devam et bulursun kesin..[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 bide hardcase olucak "h" yok[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ok saol[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 hardcase ucuz bişi deil 2. elini 60 -80 arası 0 ını 120 - 200 arası bulursun bence. ben istanbul,kadıköy srv den 2, el 60 a aldım..[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 dericilere yaptırmak hele de tanıdığın varsa süper bi çözüm olur. custom hardcase. boru diil. :D[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ebay e hardcase bakarken bunu buldum. harika birsey[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ben de acaba orjinal ibanez bi case mi edinsem die düşünüorum napsam acep ...ama yetip benim ki boşwer diorum sonra..[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 hoca o ne ki... hardcase diyosan fender hepsini yer tükürür yani. misal[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 abi bende ibanez war alcam ibanez harcase..misal..cuk dicek oturcek gitar içine kilitleri iyi olcak faln..[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ibaneze lafım yok canım. ibanez gitara ibanez alınır...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 tkl caseler guzel ama derici tanıdık varas cidden iyi olur bide bende tkl var case ama sunta bildiin...işine yararsa istiyosan 80e bırakiim cillop daha sokak yuzu gormedi...[hline]We are accidents waiting,waiting to happen -Radiohead(There There) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Valla ikinci el düşünürsen bence daha iyi(ucuza kaliteli şeyler bulabilirsin). bende (aslında klasik için ama) hardcase var 60 milyona aldım ama baya iyi (tabiri caizse öküz gibi)[hline]Elros Lúinwë Lord Nimphelos Lúinwë Est Sularus Oth Mithas; Onurum Hayatımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Ya hardcase bulmak kolay ama saglam bişi düşünüorum, benım de gıtar ıbanez rg ipx1570L japon yapım, yani ben de bı ıbanez alsam case cok saglam olacak ama yok, original fender buldum 180 euro dedı adam, ibanez ı olsaydı alırdım belkı ama bılmıorum.. Tanıdık derici de yok ki :)[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 acele etme ibanez gelsin öle al. bu arada ne o alet öle ne zmanadır çalıosun prestige alet almışın yuhasta yane[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 2 yıldır çalıyorum ama elektro yu yeni aldım klasik kastım baya bi ,almışken saglam bişi alim dedim gittim aldım webcam olsa cekerdım fotosunu yollardım,ama bilirsin belki demir tozlu siyah ve strat kasa klasik ..ibanez işte lol[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 biliorum bütün ibanezleri ezbere =) prestige gitar sonuçta güle güle uzun yıllar kullan zaten kolay kolay eskimez 1, sınıf işçilk gerçekten nerden ne zaman kaça ladın söylersen iyi olurr..[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Saol, Bu yaz almanyadaydım , butun yıl elektro ıcın para biriktirdim, 1500 euro etti ailenin de katkısıyla, 1000 euro su gitara gitti, 250 euro processor e ve 250 de marshall amfi aldım 30 wattlık , processor de digitech aldım.. Sonra geldım işte allahtan sorun olmadı gumrukte.[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 1000 euro iyi bi fiyat yane çok iyi diel ama idare eder ne - ne + kalanalrı ile ilgilenmorum zaten..ben de rg550 istiorum ya da istiorum demiim allaha şükür daşşş gibi gitarım war ama swerim rg550 yi...[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 ya prestige oldugu için iyi bi fiyattı ne bilim cazip geldi aldım, 550 ler de guzel , senın gıtar ne ?[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar