anartheelf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 arkadaşlar photoshop(trialı 320 mbayt yuklemesi çok uzun) um yok .tga uzantılı resimler oluşturmak, editlemek için program lazım, painnt bu uzantıyı desteklemiyo bir kaç tane yükledim ama demo oldugundan save edemiyom bildiğiniz küçü boyutlu bedava bir program varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 gimp var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 paint.net güzel baya ama gugıl bitanedir http://www.picasa.com [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 21:17 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ya irfanview die bişe var ama edit yapıyomuydu unuttum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 paint shop pro vardı ama .tga destekler mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinek Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Picasa resim düzenleme programı değildi galiba. Sanırım sadece müzikli falan sunumlar hazırlayabiliyordunuz. Ama eğer PS kullanmayacaksan tavsiye edecek başka program yok. Yok dersen Paint Shop PRO'yu tavsiye ederim. O da bayağı büyük boyutluydu. Tam hatırlayamadım şimdi. @Brigand: Google bir tanedir, o doğru... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 yanlış bölümdeisn. Burası internet bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar