dickymoo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 garajdan ilanlardan 50.yıl özel modeli fender squire strat buldum adamla konuştum 5 aylık gitar 270 ytlye satıyor fotolarını yolladı iceledim temiz gibi haftaya stüdyoda denicez sizce o fiyat iyi mi yoksa kötümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 270 fazla ucuz değilmi sorunlu olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Bana da fazla ucuz geldi. Ya sen kazıklarsın ya da o. Yani ya çok kötü ya da adam neye sahip olduğunun farkında değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 stüdyoda dene bi herşeyini o zaman hatta gidin bi gitarcıya(mümkünse tanıdık) o da incelesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 karıştırma olmasın fender degil squire gitar, ha onun icin bile ucuz ama karıstırma olmasın ilk okudugumda ben de fender olarak okumustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 çin malı kolpa fenderlar da olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 kolpa olup olmadığını seri numarasından anlıyabilirsin. adamdan seri numarasını iste gitarın , sonra internetten kontrol edersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 200$ lık gitardan hayır gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dickymoo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 serisi numarası var nerden kontrol etcez squire in sitesine yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dickymoo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 gitar endonezya yapınmıymış bulgaristandan gelmiş kafam karıştı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 serisi çok önemli 50 yıllık berbat gitarlar var 1yıllık süper gitarlar var sen bi gitarı dene tonunu begenirsen alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 fender squire yazmış. Sırf squire yazsa ya... Ama yine de ucuz. O gitar bi 400-500 dolar falan va en az... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 benim gitarım da endonezya malı Squire. ama ilk endonezyalardan olduğu için 2. el değeri 500$ larda. yani bi araştır, taksim tarzı biryere gidersen tünelin karşısındaki Zuhal Pro Shop a götür, erkan bey yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 satan adam yazmıştır fender diye o da oyle yazmış eheh. [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 21:20 tarihinde, elvyn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Fiyat normal bence çok dert edicek bi durum yok. Squierlerin genel piyasası bu 50. yıl olmasıda muhteşem bi fark yaratmıyo 50. yıl bi fenderle kıyaslandığında. Tabi gitarı bi al eline gör tak çal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar