by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 silent_game_baby nickli arkadastı sanırım bunların arasında nicolas_tr de vardı dün gece harpy slotunda onlara ks yapmıştım ... nedenini onlara acıkladım sizlerede acıklamak istiyorum kimileri "hadi ordan bahaneside hazır " diyebilir ama ben vicdanen rahat olmak için acıklıyorum bu oyunun düzelmesi için ugrastım yani fraps vb. cekerek knightın resmi forumunda yayınlamalarını söyledim ..charım feda olsun ama yeterki ks vb. olayların önüne gecilsin ... tanıdık bi gm falan olsa direk konuyu acacagım ama bırak tanıdıgı web sitesindeki e-mail adresine bile rapor yazdım cvp yazmaya tenezzül etmediler gelmedi .. bir diğer konu bu medya olayı baya bi abarttı http://www.ntvmsnbc.com/news/366095.asp tşk ederim ..tekrar tekrar özür dilerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Harpyde Ks her zaman olan bişey ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Özür dilemesi çok iyi bence arkadasin. :) İyi ki sizin gibi oyuncular var da oduncularla oynamiyoruz nu oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 yaptığın terbiyesizlikten başka bişşey değil dua et adamlar malis atmamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 50-300 diyo lan :D raptorun sapını alamazsın 300e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 adama helal olsun. eski ks yapmayanlardan kim kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar