green_martian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 stres mtressten dolayi bana guzel chill out parcalari lazim etrafta bi suru var ama bana esasli guzel bisiler lazim.. var mi bildiginiz guzel parcalar... mumkunse metallica veya blind guardian gibi gruplardan onermeyin :)[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]bir copluk 2 copluk uc copluk her yer copluk!
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 bu parcalarda hafifinden elektronik ezgilerde olursa iyi olur genelde de oluyo zaten hos bi hava katiyo..[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]bir copluk 2 copluk uc copluk her yer copluk!
i-know-karate Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Buddha Bar setlerini edinmeni tevsiye ederim[hline]SAKATLA! [Bu mesaj i-know-karate tarafından 15 September 2003 10:51 tarihinde değiştirilmiştir]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Terje Rypdal bi dinle sen. ama chillout olcam derken yapışabilirsin de kulaklığa.. :) transition ve lonesome gitarı bi dinle. ayrıca sıkmayan şarkılar threadine bakarsan orda da bikaç tavsiye var. hatta önceden de bikaç chillout ve ambiant ve contemporary müzik tavsiyesi verdiydim.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 smashing pumpkins önerim hemen hemen her şarkıları rahatlatıyor beni, sonra macy gray de çok güzel rnb soul arası bir şeyler yapıyor ama çok güzel cidden[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mike Oldfield da Mike Oldfield berk in terimiyle ders calisma sarkisi, uyku sarkisi degil (denedim, muzige uygun vucudumu hareket ettirmekten dans edemedim), bence super bi adam, Berk denen oduncuk da plaklari oldugu halde benim sayemde ogrendi, peh peh :P[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Berk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 yok ben çıkardım mike oldfieldı ders çalışma müzii kategorisinden kafam oraya gidiyo adam gibi çalışamıyorum bu aralar doors dinliyorum ama jim amca arada bi çoşuya bağrınömaya başlıyo o zaman cardigans a geçiyorum[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar
Öne çıkan mesajlar