Stefan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 theselia serverının forumlarda aylak aylak gezerken bi konu buldum ve çok güldüm. Owner diyorki ; oyunda away olursanız macro yapmasanız bile suçlu olursunuz ve jail yersiniz .. Kaçıncıya söylüyormuş bir daha böle topic istemiyormuş aha dedikleri ; "Selamlar, Konu belki yüzlerce kez açıldı kapandı ben 101 nci kez söllüyorum. Charlarınızı macroya bırakacak yada oyunun basından ayrılacaksanız, oyundan çıkın. Biz gelipte max 5 dk boyunca yanınızda durup cevap almayınca bunun sonucu jail olur. Bu konuda her hangib bir yanlıs yoktur. Bilginize." İnanmayan www.outlandscafe.com a girsin forumlarda kocaman bi thread var " NEDEN JAİL " diye .. baksın görsün ..[hline][b]|Re'nhart Comm.| Icewind J.Crown [b] © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Gerçekten çok komikmiş (!)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Bence komik olan sensin.Theselia'da olan bir olayı gelip,alakasız bir yerde açmakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Burayla alakası olan bir thread gösterde tanga giyiyp gezeyim taksimde burası konu dışı[hline][b]|Re'nhart Comm.| Icewind J.Crown [b] © [Bu mesaj Stefan tarafından 15 September 2003 20:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Ne yapabiliriz bu durumda? :)[hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar