noface Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 arkadaşlar butun addonlar resmen sıctı ne yapmak laazım acaba hepsini silip yeniden yuklesekmı boyle bır imkan varmı yada bunları update edebılırmıyız ınanın oyun oynuyamaz oldum yardımmmmmm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 2 asagidaki konuyu gormuyosan, oyun oynamayi da haketmiyosundur belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 cok acimasizsin riglous> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nellus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 +1 rigralous [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 02:05 tarihinde, nellus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 yok acimasizliktan diil. "oyun oynayamaz oldum" dedi ya ondan seeeettim. konuya bakmiyosan o zaman addonsuz kalmayi hakediyosun, dogal olarak da oynayamamayi hakediyosun gibi bi baglanti... uff konusamiyorum artik, turkceyi de unuttum... To noface [Gutterspeak]: http://forum.paticik.com/konu.php?id=176599 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 yok tamam ben bıraktım oyunu sen ole deyınce dusundum haklı arkadaş dedim bıraktım oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ahaha yerdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 valla cosmosun son versiyonunu indirin hiçbirinde sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinek Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 tartışıyorduk biz bu konuyu aşağıda. bu arada lütfen argo konuşmayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar