Messor Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ya ne çıkıntı millet valla ağzımı bozucam. duyguların kontrolümü kalmış, robot beyinlimisiniz. adam ailemi kaybettim diyor bu 1, ikincisi orda yakınları olabilir, o an girebileceği telaşı kimse bilemez. her insan aynı tepkiyi vermez, veremez. şımarık ortam oldu iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 aferin küfür edin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 küfür eden elemanda ilk önce annem babam orada dio ondan sonra annem babam orada öldü diyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 topiği direkt link olarak aldığım için telaşa girmedim. eğer öyle birşey olsaydı gireceğim psikolojiden dolayı ederdim. kontrolü kaybetmek misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 adamın ailesi hakkındaki durumu herkesin bilmesine gerek görmedigi için öle ddemiş olabilir ki ben olsam öle erdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=135093 ??????????????????????????????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ya tamam adama kolpa olsun olmasın. sonuçta bunu okuyup da bahsettiğimiz durumda olabilcek insan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 haklıısn topic haksız ama şowmenliğin bi anlamı yok . benimde var orda akrabalarım ama şaka sonuçta bugününde biözelliği var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Kufurlerden dolayı pati arkadaslarımdan ozur dilerim ama hala içimden geçenler sahsa karsı aynı kelimelerdir forum cok guzeldi gercekten ama bu ve bunun gibi tikky abaza toplulugu sağolsun bilgili gereginde seviyeli takılan gereğinde geyiğini en iyi sekilde yapan insanları uzaklastırdı hll olsun devam edin bakalım o eski forumdaki bağlardan geriye neler kalacak mrk ediyorum bu sahıs dısında herkesten ozur dilerim. geçirdiğim zaman ve edidiğim arkadaslıklar burada superdi ama dili geçmiş zamanda kalmıs anlasılan herkes kendinize iyi bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 2pac ne alakası var verdiğin linkle ya ? babam da benim için bişey etmiyor şu an hatta küfür bile ediyorum ama hayattan göçüp gidecekleri zaman bişeyler eksileceğini biliyorum çünkü babam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 vardır senin gibi kufredenler de olabilir forumu hackleyenler de olabilir illa ki baska kimseyi muhattab almadan en dogrusunu yaparak kişisel olarak iletişime geçenler de mevcut olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 kingpin topic tamamını okursan gerekli bilgiyi alırısn arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 editlemiş mesajı artık alamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 kısaca 2005 yılında kaçırığım bi adapazarı depremi olmadıysa arkadaşa hak veririm tabi bi kaç özel durum daha var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar