nefarion Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Ankarada ucuza PsP alınabilcek biyer biliyormusunuz ? Araştııp en uygunun bulmuş arkadaşlar olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 smart diye yeni bi yer acildi metropolun hemen altinda, orda psp, teknosa ya ya da dnr a göre cok ucuz. ama genede su armadanin yanindaki buyuk mekana falan bak derim ordada fiyatlar genel olarak daha ucuz oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nefarion Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 yaw ben coktan aldım ama genede saol. 515ytl ye 4 taksit (vadesiz) toysrus dan aldım. Nası sizce ?. Spota 400 vereceğime böle taksitli falan daha mantıklı geldi. Bide simdi internetten sony nin sitesine üye oldum bedava umd falan yolluyolarmıs arkadasa spider 2 filmi geldi. Bakalım beklemedeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar