Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nasıl lvl kasacam ya

heracles1986

Öne çıkan mesajlar

32 ye kadar hillsbrad de kas , 32-33 civarı thousand needles daki güzel questler var onları yap , 33 34 civarındayken , desolace e git , 35 te arathi highlands , ama 37 den önce çıkma 1 level farm yaparak falan geçir... 37 de ise Stranglethorn Vale ye git , 39 40 arası badlands , 40 tan sonra mount almak için elemental farmla badlandsde , 40-41 gibi STV ye geri dön ve yüksek level q larını yap , 42 43 gibi feralas , 44 45 gibi tanaris , 46 dan 47 ye kadar farm yada zul farrak , 47 de Hinterlands , 49 da searing gorge , 51 gibi un'goro crater , 52 53 gibi felwood , 54 te Western Plaguelands , 55 56 gibi winterspring , 57 58 59 da da Eastern Plaguelands... umarım açıklayıcı olmuştur , tabi bu quest kasarak level yöntemi ve farm yaparak kasmaktan az da olsa uzun sürsede enazından paran ve iyi itemların olmuş olur :)
Sosyal ağlarda paylaş

thousand needles horde mekanı adam paladinim demiş ne yapacak orda taurenlere para karşılığı q mu verecek :)) badlands de öyle sadece 2-3 q var orda kampta onlarında bazıları uldamanla bağlantılı yani instance q su aliancenin orda işi olmaz, bence wow un sitesindeki map i alianceyi seçip aç orda hangi haritaya uçuluyosa git üstünde lvl aralıklarıda yazıyo senin lvlindeyken ben stv ye gitmiştim ve 40 a kadar hiç çıkma gereği duymadım sadece arada decaloya gitmiştim orasıda güzel bi yer ama kesinlikle stv yi atlama birsürü q var orda :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...