heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 millet lvl 31 paladinim var nerede hızlı vede kolay lvl kasabilirm yardım pls?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 sor sor anlatıyoruz mekan beyenmiyosun ben 3. 60 olcak yakında sana bütün bildiklerimi aktarıyorum yetmiyo arkadaş bu arkadaşa bi el atın ( kötü anlamda deil :) ) ben olamadıysam siz olun yardımcı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 lfm sm eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 lvl 30-41 arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 32 ye kadar hillsbrad de kas , 32-33 civarı thousand needles daki güzel questler var onları yap , 33 34 civarındayken , desolace e git , 35 te arathi highlands , ama 37 den önce çıkma 1 level farm yaparak falan geçir... 37 de ise Stranglethorn Vale ye git , 39 40 arası badlands , 40 tan sonra mount almak için elemental farmla badlandsde , 40-41 gibi STV ye geri dön ve yüksek level q larını yap , 42 43 gibi feralas , 44 45 gibi tanaris , 46 dan 47 ye kadar farm yada zul farrak , 47 de Hinterlands , 49 da searing gorge , 51 gibi un'goro crater , 52 53 gibi felwood , 54 te Western Plaguelands , 55 56 gibi winterspring , 57 58 59 da da Eastern Plaguelands... umarım açıklayıcı olmuştur , tabi bu quest kasarak level yöntemi ve farm yaparak kasmaktan az da olsa uzun sürsede enazından paran ve iyi itemların olmuş olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Ben lvl 30dan lvl 42ye kadar smde kasmiştim , çok iyi para ve bayağida zevkli geçmişti.Hunterla tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 thousand needles horde mekanı adam paladinim demiş ne yapacak orda taurenlere para karşılığı q mu verecek :)) badlands de öyle sadece 2-3 q var orda kampta onlarında bazıları uldamanla bağlantılı yani instance q su aliancenin orda işi olmaz, bence wow un sitesindeki map i alianceyi seçip aç orda hangi haritaya uçuluyosa git üstünde lvl aralıklarıda yazıyo senin lvlindeyken ben stv ye gitmiştim ve 40 a kadar hiç çıkma gereği duymadım sadece arada decaloya gitmiştim orasıda güzel bi yer ama kesinlikle stv yi atlama birsürü q var orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinek Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Bence WoW'da level kasmanın en kolay yolu quest yapmak. Diğer yöntemlerle bu kadar hızlı level kasılabilir mi bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar