Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Özel Kuvvetleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Konuyla alakası pek yok ama bordo bereliler, ABD falan denince aklıma geldi. Öncelikle bu işlerin eğitim değil yürek işi olduğu apaçık ortadadır. Zira bizim bordo berelilerin eğitim programları ABD'nin Ranger'larıyla birebir aynı. Nasıl oluyorda oluyor derseniz? Sene bilmem kaçta ABD'ye askeri eğitim almak için giden Korkut Eken; adamların tüm müfredatlarını, dökümanlarını cebine atıp Türkiye'ye getirmiştir.
Mesaj tarihi:
löl hayır dağıtmıyorlar Asteroth. Yürüttüğün mantığı da kavramakta zorlandım şimdi. Koskoca devletler ajandır, casustur resepsiyonlarda dağıtılan dökümanları toplasınlar diye eğitilmiyor. Neymiş? Oluyor böyle şeyler.
Mesaj tarihi:
Bu bir dönem kulaktan kulağa da olsa duyulan bir iddiaydı. Daha sonra Korkut Eken'in Susurluk Davası'nda yargılandığı süreçte medyada da gündeme geldi. Bildiğim kadarıyla kimse çıkıp yoktur böyle birşey demedi. Ben ne o eğitimlere katıldım, ne dökümanları gözümle gördüm. İddia üfürüktür o kadarını bilemem işte.
Mesaj tarihi:
Bu kadar çok SAT tanıyan görmek gözlerimi yaşarttı valla , meğer ne kadar ortalarda gezen boş vakti olan adamlarmış bu SAT dediğimiz özel tim.

Nerdeyse topice mesaj atan herkes bir tane tanıyor , görmüş tanışmış lol

---
@abso : Yok canım amfibiklerimizi güneydoğudan çekeli 1-2 sene oluyor :=) , daha taze bahriyeli olarak askerlik yaptım geldim amfibik abimler bizim oraya yürüyüş yapmaya geliyordu ordan şey ediyorum :=)

Bu arada evet karadada en az denizdeki kadar iyi savaşmaları için deli gibi eğitim görüyolar :P
Kurada amfibik çıkmadım die duacı olmuştum kendilerini gördüğümde :P , arada bizim kısa dönemlerden 5 kişi falan çıkmıştı onlarada acıdım bak şimdi gene :P
  • Yeni Oluştur...