eryan Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Pati'de altta yazan şeyler ilgimi çekti ne yazıyor artık merak ediyorum [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 22:43 tarihinde, eryan tarafından güncellenmiştir ]
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 *Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. Kişiler, üye anlaşmasında var olan şartların bilincinde olmak yükümlülüğündedir. Üye anlaşmasına göre, gönderilen her türlü içerik, içeriği göndermiş olarak görünen üye rumuz ismi ve üyenin kendisine aittir. Paticik.com ve yetkilileri, üyelerimizin göndermiş olduğu iş bu sayfada yazılı olarak bulunan içerik hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Yükümlülük altında olmasa dahi, var olan site içeriğinin bütünü veya bir kısmının site kurallarına uygunsuzluğu durumunda, iletişim sayfamızdan bize erişebilir, gereken düzenlemeleri yapmamızı sağlayabilirsiniz.
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. Kişiler, üye anlaşmasında var olan şartların bilincinde olmak yükümlülüğündedir. Üye anlaşmasına göre, gönderilen her türlü içerik, içeriği göndermiş olarak görünen üye rumuz ismi ve üyenin kendisine aittir. Paticik.com ve yetkilileri, üyelerimizin göndermiş olduğu iş bu sayfada yazılı olarak bulunan içerik hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Yükümlülük altında olmasa dahi, var olan site içeriğinin bütünü veya bir kısmının site kurallarına uygunsuzluğu durumunda, iletişim sayfamızdan bize erişebilir, gereken düzenlemeleri yapmamızı sağlayabilirsiniz.
eryan Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 gereksiz bi konu oldu :( [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 22:46 tarihinde, eryan tarafından güncellenmiştir ]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 hakikaten karınca duası gibi görünüyor :)
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 teknoloji oraya zoom yapmamıza imkan sağlıyor..
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Orda yazanı kopyalıyorsun ve bir word dosyasına yapıstırıyorsun ve amacına ulasıyorsun.
dory Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 yeey:) aynen oyle ama neden hala karınca yazısı gibi?
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 firefoxta kasınca okuyabiliyosun
Aykan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ctrl + yaparsan firefoxda okursun gerek yok c/p ye :)
Infarctus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Kopyala msn den bırıne yaz ordan oku :>
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ne zamandır firefox kullanıyorum ctrl + olayını şuanda öğrendim nası öğrenmedim bugüne kadar ben de bilmiyourm:)
Öne çıkan mesajlar